DOLAR

34,0873$% 0.19

EURO

38,0994% 0.05

STERLİN

45,3162£% -0.02

GRAM ALTIN

2.840,71%0,42

ONS

2.592,96%0,26

BİST100

9.975,61%2,06

a

Narin Güran cinayetinde itirafçı yeniden olay yerinde

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma derinleştiriliyor. İtirafçı N.B olay yerinde olayı yeniden canlandırdı.

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın trajik ölümünün sır perdesi aralanmaya başladı. 21 Ağustos’ta Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan ve cesedi dün Eğertutmaz Deresi’nde bulunan küçük kızın ölümüyle ilgili soruşturma tüm hızıyla devam ediyor.

Olayla ilgili Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı yoğun bir şekilde çalışıyor. Narin Güran’ın ailesi ve yakın çevresinden toplam 24 şüpheli gözaltına alındı. Bu şüpheliler arasında Narin’in annesi, babası, iki ağabeyi, dört amcası ve tutuklu amcası S.G’nin eşi de bulunuyor.

Soruşturma kapsamında, olay yeri inceleme ekipleri ve savcılar, Narin’in bulunduğu derede ve kaybolduğu mahallede detaylı incelemeler gerçekleştirdi. Olayla ilgili yeni ipuçları ortaya çıkarmak için ek savcılar görevlendirildi. Şüphelilerin jandarmadaki sorguları da sürüyor.

Önemli bir gelişme olarak, gözaltına alınan şüphelilerden sıva ustası N.B., amca S.G’nin cesedi ortadan kaldırmak için kendisine para teklif ettiğini ve Narin’in cansız bedenini çuvala koyarak dereye gömdüğünü itiraf etti. N.B, olay yerine polis ve jandarma eşliğinde götürülerek olayın nasıl gerçekleştiğini gösterdi. Narin Güran’ın defin işlemleri tamamlandı. Otopsi sonuçları ve soruşturmanın geleceği merakla bekleniyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ankaragücü, sol kanada takviye yaptı: Eski Süper Lig futbolcusu Kevin Varga Ankaragücü'nde

HIZLI YORUM YAP