DOLAR

34,1278$% -0.03

EURO

38,0613% 0.37

STERLİN

45,7330£% 0.35

GRAM ALTIN

2.889,40%0,15

ONS

2.633,46%0,19

BİST100

10.068,48%1,83

a

DP Ankara İl Başkanı Erdem: Önce Ankara’nın talep ve sorunlarına yönelmeliyiz

Demokrat Parti (DP) Ankara İl Başkanı Hatice Erdem ve beraberindeki heyet, Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’ı ziyaret etti. Erdem, “Önce kendi şehrimizin talep ve sorunlarına yönelmeliyiz, genel makro siyaset daha sonra gelmeli” dedi.

NİSA NUR BACAK / ANKARA-BHA

Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erdem, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve ekibini ziyaret etti. Erdem, her alanda iş birliğine ve görüş alışverişine açık olduklarını vurguladı.

Erdem, “Öncelikle Ankara’nın ihtiyaçlarını ve sorunlarını ele almalıyız,” diyerek siyasette önceliklerin belirtilmesi gerektiğini ifade etti. “Genel siyaset daha sonra gelir. Hep birlikte ülkemizin menfaatlerini göz önünde bulundurmalıyız. Bu yüzden ilk ziyaretini Ankara Kent Konseyi’ne gerçekleştirdik,” diye ekledi.

Erdem, ülke yönetiminde nitelikli insanların önemini vurguladı. “Tek bir kişi her şeyi bilemez. Bu, siyasi yapıların yönetimleri için de geçerlidir. Ekibimizde esnaf, hukukçu, spor antrenörleri ve mali müşavirler var. Hepimiz Anadolu insanıyız. Ayrışmadan, kutuplaşmalara izin vermeden çalışmalıyız,” dedi.

Ankara Kent Konseyi Başkanı Yılmaz, “Toplumun her kesimine eşit mesafede duran bir yapı olarak, herkesin kaptan olduğunu söylemiyoruz. 70 kişilik Yüksek İstişare Kurulumuzda rektörlerden belediye başkanlarına kadar, deneyimlerine ihtiyaç duyduğumuz kişiler var. Ankara’yı daha iyi yerlere taşıyacak her fikre açık, demokratik bir yapıyız,” dedi.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

27. Uluslararası Beypazarı Festivali başlıyor

HIZLI YORUM YAP