TİMBİR Uluslararası İlişkiler Kurulu Üyesi Dr. Yılmaz, Ankara’da

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Uluslararası İlişkiler Kurulu üyesi, Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (KAÜSEM) Başkanı Dr. Emel Yılmaz, Ankara’da, TİMBİR Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

Ankara / BHA

Kıbrıs Türk İnternet Medyası Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Birlik Haber Ajansı (BHA) Genel Müdürü Muhammet Kaçar ve BHA Genel Yayın Yönetmeni Orhan Kemal Erkılıç ile bir araya geldi. Görüşmeye katılan Dr. Emel Yılmaz, Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ve uluslararası gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

TİMBİR’in internet medyasının gelişimi için önemli çalışmalar yürüttüğünü ve her zaman KKTC’nin yanında olduğunu belirten Dr. Yılmaz, TİMBİR ile birlikte ortak projeler gerçekleştirme arzusunda olduklarını dile getirdi.

Dr. Yılmaz, internet medyası alanındaki çalışmaları nedeniyle TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa’ya bir plaket sundu. Dr. Basa da Dr. Yılmaz’a TİMBİR üyelik kartını takdim etti.

Hayrettin Çiçek, Yıldızlı Dağ'daki doğa yürüyüşüne katıldı