DOLAR

34,1026$% 0.24

EURO

38,1457% 0.1

STERLİN

45,5889£% 0.48

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

Türkiye Kano Federasyonu'nda, yeniden Alper Cavit Kabakçı dönemi

Türkiye Kano Federasyonu’nun 6. Olağan Genel Kurulu ve 8. Olağan Mali Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurula katılan 113 delegenin tamamının desteğini alan Alper Cavit Kabakçı 3’üncü kez başkanlığa seçildi.

ANKARA-BHA

Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, Ankara The Green Park Otel’de düzenlenen Genel Kurul’da tek aday olarak seçime girdi. Kano ve rafting sporunun gelişmesi ve genç sporcuların yetişmesi için gösterdiği yoğun çabalarla tanınan Kabakçı, spor otoritelerinin takdirini topluyor.

Divan Kurulu oluşturulduktan ve gündem maddeleri görüşüldükten sonra oylamaya geçildi. Genel Kurul sonucunda, 113 delegenin tamamı Alper Cavit Kabakçı’yı yeniden federasyon başkanlığına seçti.

Kabakçı, Birlik Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, tüm delegelere desteği için teşekkür etti. Başkanlık görevini tekrar üstlenmenin heyecanını dile getiren Kabakçı, ülkeyi en iyi şekilde temsil etme ve 2028 Los Angeles Olimpiyatları’nda yer alma hedeflerini vurguladı. Hem durgun su hem de akarsu branşlarında, rafting ve stand-up paddle olmak üzere tüm disiplinlerde ülkenin başarısı için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Macaristan’da devam eden yarışmalarda sporculardan gelen sevindirici haberlerin, geleceğe umutla bakmalarını sağladığını ifade eden Kabakçı, sporcuların yoğun çabalarına dikkat çekti. Bakanlık nezdinde sporculara her türlü kolaylığı sağladıklarını da vurguladı.

Genç sporculara yönelik yapılan yatırımlardan bahseden Kabakçı, 2017-2023 yılları arasında 52 antrenörün Bakanlık kadrosuna dahil olduğunu belirtti. Bu antrenörlerin 36’sı durgun su branşında, 11’i akarsu branşında ve 3’ü de rafting branşında görev yapıyor. Antrenör atamaları ve altyapı malzeme desteğinin yanı sıra, Türkiye’nin her bölgesinden bir antrenörün olmasıyla altyapının genişlediğini ve ülke genelinde sporcu yetiştirmeye devam ettiklerini vurguladı.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Milli Savunma Bakanlığı'ndan acı haber: Piyade Sözleşmeli Er Maşallah Abakay şehit oldu

HIZLI YORUM YAP