DOLAR

34,2583$% 0.38

EURO

37,2631% 0.5

STERLİN

44,7495£% 0.69

GRAM ALTIN

2.992,11%1,29

ONS

2.718,71%0,97

BİST100

8.793,61%-2,32

a

Artvin Emniyet Müdürlüğüne 7 araç tahsis edildi

Artvin Emniyet Müdürlüğüne tahsis edilen 7 araç hizmete alındı.

Bayram SARAYOĞLU / BHA – Artvin

Artvin Valisi Turan Ergün, Emniyet Bölge Trafik Müdürlüğü önünde düzenlenen bir törende, Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı’nın da desteğiyle emniyet teşkilatına 7 yeni araç kazandırıldığını duyurdu.

Ergün, yeni araçların emniyet hizmetlerinin daha hızlı ve kaliteli bir şekilde vatandaşa ulaştırılmasını sağlayacağına inandığını belirtti. Araçların hem trafik, hem asayiş hem de diğer birimlere dağıtıldığını söyleyen Ergün, “Allah kazasız, belasız kullanmayı nasip etsin.” dedi.

Toplumun tüm faaliyetlerinin temelinin huzur ve asayiş olduğunu vurgulayan Ergün, “Huzur olmadan hiçbir sosyal, kültürel, ekonomik ve ticari faaliyet olmaz. Bu araçlarla da hizmetlere güç katmış olacağız.” şeklinde konuştu.

Türkiye’nin her alanda huzuru sağlama gücüne sahip olduğunu ifade eden Ergün, şunları ekledi: “Biz devletin görünen yüzüyüz, hem polis, hem jandarma hem de sahil güvenlik olarak. Suçlulara karşı ne kadar demir yumruğu göstereceksek, vatandaşlara da o kadar kadife ellerimizle dokunarak hareket etmek durumundayız. Temel görev felsefemiz bu olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

İl Emniyet Müdürü Hüseyin Adatepe ve personelin katıldığı törende kurban kesildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Son dakika: Sağlık Bakanlığı'ndan 'Yenidoğan Çetesi' açıklama

HIZLI YORUM YAP