DOLAR

34,2905$% 0.09

EURO

36,9410% -0.17

STERLİN

44,4441£% -0.1

GRAM ALTIN

3.029,92%0,08

ONS

2.749,33%0,03

BİST100

8.745,48%-1,05

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'ndan Bahçeli'ye tepki!

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'ndan Bahçeli'nin "Teröristbaşı Öcalan Meclis’e gelsin DEM grubunda silah bırakıldığını ilan etsin." sözlerine tepki geldi. Dervişoğlu "Gün; Türkiye Cumhuriyetini, Türk Milletini, Türk Vatanını ve Türk Bayrağını koruyup kollamak günüdür. Muhtaç olduğumuz kudretin kaynağı ise bellidir! " dedi.

ANKARA-BHA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis’teki grup toplantısında çözüm sürecine ilişkin açıklamasında Öcalan’a bir çağrıda bulundu. Bahçeli, “Teröristbaşı Meclis’e gelsin DEM grubunda silah bırakıldığını ilan etsin” şeklinde konuştu.

Bu sözler İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’ndan sert tepki çekti. Dervişoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Atatürk’ün kurduğu meclisin kürsüsünden, teröristbaşı ve destekçileri değil, sadece ve sadece Mustafa Kemal’in mirasçıları konuşabilir.

Ahlak ve vicdanını kaybetmiş olan bu iktidar ve aklını yitirmiş ortağı, vatan toprağını dolaşmak için izin bekleyen sözde ana muhalefeti bizim gözümüzde artık yok hükmünde.

Şu an öncelikli görevimiz, Türkiye Cumhuriyetini, Türk Milletini, Türk Vatanını ve Türk Bayrağını korumak ve kollamaktır. Gücümüzün kaynağı bellidir! Bekleyin! Herkesin maskesini düşüreceğiz!..””

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

DEM Parti'den Bahçeli'ye cevap

HIZLI YORUM YAP