DOLAR

34,2769$% -0.02

EURO

37,1012% 0.2

STERLİN

44,3481£% 0.01

GRAM ALTIN

2.992,76%0,01

ONS

2.716,60%0,07

BİST100

8.714,69%-1,40

Spor dünyası TUSAŞ'a yönelik terör saldırısını kınadı

Spor federasyonları, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'ne (TUSAŞ) yönelik gerçekleşen terör saldırısını kınadı.

BHA SPOR SERVİSİ

Ankara’nın Kahramankazan ilçesindeki TUSAŞ tesislerine yönelik terör saldırısı, ülkemizin spor federasyonlarından yoğun tepki gördü. Federasyonlar, sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamalarla saldırıyı şiddetle kınadı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek terörü lanetledi. TFF, “Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde bulunan TUSAŞ tesislerine yönelik gerçekleşen hain terör saldırısı sonucu şehit ve yaralılarımız olduğunu derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Aileleri ve tüm milletimize sabır ve başsağlığı diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), “Ankara’nın Kahramankazan ilçesindeki Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) tesislerine yönelik terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar dileriz.” açıklamasında bulundu.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) da saldırıyı kınayarak, “Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan Tesisleri’ne gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar dileriz.” dedi.

Diğer spor federasyonları da terör saldırısını lanetleyerek, üzüntülerini dile getiren açıklamalar yaptı.

Futbol Kulüplerinden Kınama

Trendyol Süper Lig’deki tüm 19 takım, sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamalarla TUSAŞ’a yönelik terör saldırısını kınadı.

Beşiktaş, “Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.” açıklamasında bulundu.

Fenerbahçe, “Başımız sağ olsun. Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan Tesislerine gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar dileriz.” ifadeleriyle saldırıyı kınadı.

Galatasaray, “Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik gerçekleşen terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.” açıklamasını yaptı.

Trabzonspor, Samsunspor, İkas Eyüpspor, Rams Başakşehir, Göztepe, Kasımpaşa, Net Global Sivasspor, Tümosan Konyaspor, Sipay Bodrum FK, Çaykur Rizespor, Corendon Alanyaspor, Onvo Antalyaspor, Gaziantep FK, Bellona Kayserispor, Atakaş Hatayspor ve Adana Demirspor da terör saldırısını lanetledi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ankara TUSAŞ'daki terör saldırısı sonrası programlar iptal oldu

HIZLI YORUM YAP