34,2681$% -0.04

Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün:"Biriz ve Birlikteyiz!"

Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'ye (TUSAŞ) yönelik düzenlenen alçak terör saldırısına ilişkin güçlü bir mesaj yayımladı.

ANKARA-BHA

Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ’ye (TUSAŞ) yönelik düzenlenen terörist saldırının ardından güçlü bir açıklama yaptı. Görgün, “TUSAŞ’ı hedef alan bu alçakça saldırının amacını çok iyi biliyoruz. Milletimizin gücü ve desteğiyle bu yolda kararlılıkla ilerleyeceğiz. Bu saldırı, ülkemizin savunma sanayisini ve geleceğini baltalamayı amaçlıyor.” dedi.

Görgün, saldırının milli birliği ve beraberliği zedeleyemeyeceğini vurgulayarak, “Şerefsiz teröristlerin bu hain saldırıları, vatan evlatlarının yılmaz kararlılığını asla sarsamayacak. Gece gündüz ülkemizin güvenliği için çalışan kahramanlarımızın azmini daha da artıracaktır.” şeklinde konuştu.

Başkan Görgün, hayatını kaybeden şehitler için Yüce Allah’tan rahmet, gazilere ise acil şifalar diledi. Bu açıklamasıyla Türkiye’nin savunma sanayisindeki kararlılığını ve teröre karşı duruşunu bir kez daha gösterdi.

TUSAŞ’taki terör saldırısında şehit olan 5 kişinin kimlikleri açıklandı