40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
4.309,12%-0,18
7.021,00%0,34
28.001,00%0,34
3.335,67%0,36
10.222,02%-0,03
4782277฿%1.63469


Öğrenciler biriktirdikleri harçlıkları silahlı kuvvetler vakfına bağışladılar
Millî Savunma Bakanlığımız ve Millî Eğitim Bakanlığı iş birliğinde hayata geçirilen “İlk Mektubum Mehmetçiğe” projesi kapsamında, ilkokul öğrencileri Mehmetçiklere birbirinden güzel mektuplar yolladı.

Bu proje kapsamında Sakarya İlçesi Cumhuriyet ilkokul öğrencileri, Mehmetçiklere moral ve motivasyon sağlamak amacıyla duygu dolu mektuplar yazmış, ayrıca biriktirdikleri harçlıkları Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı’na bağışlayarak vatan savunmasına küçük yaşta destek olmuşlardır.
Düzenlenen törende öğrencilerin şiirler okuması ve şarkılar söylemesi, etkinliğe duygusal bir boyut katmış, millî birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirdi. Hendek İlçe Askerlik Şube Başkanı’na teslim edilen bağışlar, genç nesillerin vatan sevgisi ve askerlerimize olan minnet duygularının somut bir ifadesi olmuştur.

Bu tür projeler, çocuklara millî değerleri aşılarken, toplumsal dayanışma ve paylaşma bilincini de geliştiriyor. Mehmetçiklere gönderilen her mektup ve yapılan her bağış, ordumuzun manevi gücüne güç katıyor. Program sonunda Protokol öğrencilerin hazırladığı satanları gezdiler.
Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çekiçcioğlu, Millî Eğitim Bakanlığı ve Millî Savunma Bakanlığı arasında yapılan bir protokolü “İlk Mektubum Mehmetçiğe” projesi kapsamında Hendek Cumhuriyet İlkokulu 4H sınıfı öğrencilerimiz Kahraman Mehmetçiğe mektuplar yazdılar.

Programda çocuklarımız Mehmetçiğe yazdıkları mektupları Hendek Asker Şubesi Başkanımıza teslim ettiler. Bu mektuplar özellikle Güneydoğu’da terörle mücadele eden askerlerimize iletilecekler. Onlara bir moral olacak. Ayrıca harçlıklarından biriktirdikleri parayı da Türk Silahlı Kuvvetleri’ni güçlendirme vakfına yatırdılar.

Bu da onların kendileri küçük ama yürekleri ne kadar büyük olduğunu gösterdi. Ben hepsine çok teşekkür ediyorum. Bu programın hazırlanmasında emeği geçen herkese, ve bütün çocuklarımıza, sınıf öğretmenimiz Fatma Çekitçi, okul müdürümüz İbrahim Doğan’a teşekkürlerimi sunuyorum dedi.
Simge Yayla Öğrenci velisi, çocuklarımızla birlikte biz de bu coşkuyu yaşadık. Türk Silahlı Kuvvetleri ve Milliyetin Bakanlığı’nın projesi kapsamında çocuklarımız mektup yazdılar Mehmetçiklere. Onlara duygu ve düşüncelerini ifade ettiler. Onlar için çok güzel bir deneyim oldu. Biz de onlarla birlikte paylaşarak mutluluklarını hissettik ifadesini kullandı.
Öğrenci Miray Kılıç, Mehmetçiklerle ilgili bir sürü şeyler falan yaptık. Çok eğlenceliydi. Ben Mehmetçiklerle çok gurur duyuyorum. Onlar bizim için çok büyük bir kahraman. Onlar olmasa biz böyle sıcacık yataklarımızda falan yatamayız. Onlar bizim için dağlarda falan yatıyorlar, ovalarda yatıyorlar. Biz ise sıcacık yataklarımızda yatıyoruz. Onlar bizim en büyük kahramanlarımız, biz her zaman onlarla gurur duyuyoruz, ellerinden öpüyoruz. Biz sınıf arkadaşlarımızla harçlıklarımızı biriktirdik, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne bağış yaptık. Onlara mektup yazdık, moral olsun diye ve bütün Mehmetçikleri çok seviyoruz dedi.
Öğrenci Duru Defne, Bugün güzel bir tören yaptık, resimler yaptık, resim sergisi, maket sergisi oldu, şiirler okundu. Mehmetçikler olmasaydı belki biz burada olmayacaktık. Onlar iyi ki varlar. Onlar bizim için, yarınlarımız için, geleceklerimiz için gözlerini kırpmadan savaşa gidiyorlar. Güneydoğu’da teröristlerle savaşan askerlerimizin moral olması adına mektup yazdık. Arkadaşlarımızın harçlıklarını biriktirerek Mehmetçik Vakfı’na verilmek üzere burada yapılan törenle komutanımıza teslim ettik dedi.

KOCAALİ SAHİLİNDE AÇAN KUM ZAMBAĞINI KOPARAN YANDI
1
Jandarma ev ev dolaşıp kırsal kesimde oturan vatandaşları telefon dolandırıcılığına karşı bilgilendiriyor
2
Sakaryalı Arıcılar Dünya arıcılar gününü öğrencilerle birlikte kutladılar
3
Engelliler ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Aslı Çam’dan kınama
4
Serdivan Halk Eğitim Merkezi öğrencileri iftarda buluştu

5. ESENLER GENÇLİK GÜNLERİ BAŞLIYOR

ŞİLE’DE 146.547 FİDE DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ..

Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği (HAÇİKO) Başkanı Ömür Gedik’ten Hayırlı Olsun Ziyareti

Esnaf İçin Güç Birliği Çalışmaları Kapsamında UEB’den Net Mesaj

Hataylı mobilyacılardan Azerbaycan atağı

Şanlıurfa’da Lisede Kanlı Saldırı: 16 Yaralı, Saldırgan İntihar Etti!

Son Dakika Kabine Değişikliği: Yeni İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Adalet Bakanı Akın Gürlek Göreve Başladı

BTP’liler 7-8 Şubat’ta Viyana’da yapılacak 11. MEM Kongresi öncesinde Prof. Dr. Haydar Baş’ın kabrini ziyaret etti

İl Başkanı Abdullah Özdemir: CHP kirlenmiş bir parti hâline getirildi

”Türkiye’deki enflasyon, uzun yıllardır sürdürülen sistematik bir fakirleştirme politikasının sonucudur”

Bağımsız Türkiye Partisi’nden birleşik, bütünleşik muhalefet çağrısı

İl Başkanı Abdullah Özdemir: CHP kirlenmiş bir parti hâline getirildi

Mustafa Sandal’dan Hüseyin Baş’a; Seviyorum seni adam!
Muhtarlık seçim sonuçları! Mahalle muhtarınızı nasıl öğrenebilirsiniz? Muhtarlık sonuçları sorgulama
OZAN AHMET TAŞKIN BİZ GELİRİZ DEVLET BEYİM,
Deva Partisi Sarı kart Gösterdi
Kastamonulu Şevket Doğan
AÇIZ AÇ
Ekotom Hastanesi Başhekimi çirkin olaya cevap verdi işte videonun gerçeği
Avrupa Birliği Gazetesi 232 Sayısı
Gaziosmanpaşa’da İHH’dan Önemli Afet Bilinci Semineri

Dünya Ev Tekstili Sektörü HOMETEX’te Buluştu

Hataylı mobilyacılardan Azerbaycan atağı

Hac Ön Kayıt ve Kayıt Yenileme İşlemleri Başladı!

Gaziosmanpaşa’da “Ortak Akıl Güçlü Şehir Çalıştayı” Düzenlendi

Gaziosmanpaşa’da 19 Mayıs Coşkusu Dorukta!

İstanbul’a Yeni İlçe Geliyor İddiası: İlçe Sayısı 40’a Çıkıyor!

Arnavutköy’de Kariyer İçin Engel Yok: Engelleri Değil İstihdamı

Arnavutköy Belediyesi’nden Hadımköy’e Hizmet Yağmuru: Kültür Merkezi, Nikah Sarayı ve Yeni Yaşam Alanları Hizmete Açıldı

Gaziosmanpaşa’da Sağlık Hizmetleri: Hangi Hastaneler ve Klinikler Var?

Sakarya’da esnaf ve vatandaşla buluştu

AK Parti İstanbul Milletvekilleri vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor

Gaziosmanpaşa’da Şehitler Anısına Duygusal Buluşma: Erzurumlular Derneğinden Güzel Dayanışma

Gaziosmanpaşa’da Akif Ruhu: Fahreddin Paşa Anadolu Lisesi’nde Muhteşem Program!

Bahçeli’den Terörsüz Türkiye İçin Kritik Çağrı: Yeni Yol Haritası Şart!

Tekirdağ Çorlu’da Acı Haber: Silahlı Kavgaya Müdahale Eden 2 Polisimiz Şehit Oldu

Kağıthane’de İş İnsanı Ailesine Silahlı Saldırı: Kayınvalide Evine Kurşun Yağdı, Son Anda Kurtuldu!

Sultangazili Kadınlardan “Zamana İz Bırakan Eserler” Sergisi

Eyüpsultan’da 19 Mayıs Coşkusu Gençlik Yürüyüşüyle Başladı

ŞEHRİN EN RENKLİ ETKİNLİĞİ: “SOKAK STİLİ GRAFFİTİ FESTİVALİ”, GAZİOSMANPAŞA’DA GERÇEKLEŞTİ

AK Parti İstanbul’dan muhtarlık vurgusu.

İstanbul Emniyeti’nde Geniş Çaplı Atama Kararları! Vali Davut Gül İmzaladı.

İstanbul Emniyeti’nde Kritik Atamalar: İBB Soruşturmasını Yürüten Mali Şube Müdürü Değişti

Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu oldu. Çağlayan Kurt Mali Şube Müdürü Oldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.