40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
4.309,12%-0,18
7.021,00%0,34
28.001,00%0,34
3.335,67%0,36
10.222,02%-0,03
4782277฿%1.63469

Gaziosmanpaşa Ak Parti, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında ‘15 Temmuz Milli İradenin Şahlanış Destanı’ temasıyla özel bir anma programı gerçekleştirdi. Programda Ak parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fatih Aydemir Konuşma yaparak şu sözlere yer verdi, “Bu asil yürüyüşün azim kaynağı samimi inanç ve sapasağlam bir imandır” dedi.

Gaziosmanpaşa 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda düzenlenen program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Gaziosmanpaşa Meydan da düzenlenen program ’da konuşan İlçe Başkanı Fatih Aydemir “İslam’ın hamuruyla yoğrulan aziz milletimiz, tarihte şanlı izler bırakmıştır”

“Aydemir “On beş Temmuz hain darbe girişiminin 9’uncu yıl dönümü. Dokuz sene geçmiş. O karanlık gecede önce vatan diyerek canından geçen önce bayrak diyerek ölümü öldüren aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum. Cesaret timsali gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum. İslam’ın hamuruyla yoğrulan aziz milletimiz, tarihte şanlı izler bırakmıştır. Sultan Alparslan’ın ardında Malazgirt’te, Selahaddin Eyyubi’nin ordusunda Kudüs’te, Osman Gazi’nin peşinde Söğüt’te, Yavuz’la Hicaz’da, Fatih’le İstanbul’da ve de Çanakkale’de Gazi Mustafa Kemal’le hep aynı davanın bayrağını birlikte taşıdık. Zaferden zafere koştuk. Değerli kardeşlerim, kıymetli hanımefendiler, beyefendiler.

Bu asil yürüyüşün azim kaynağı, samimi bir inanç ve sapasağlam bir imandır. Ne Haçlı düşmanları, ne de Bizans oyunları bu milleti tarih sahnesinden silmeye muktedir olamamıştır. Geçmişten beri, imanı yok olmadıkça bu milleti alt edemeyeceklerini anlayanlar; 15 Temmuz’da olduğu gibi fitne, fesat ve ihanetle harekete geçtiler. Sureti haktan göründüler, bizdenmiş gibi yaptılar. Kalpleri şeytanın sofrasına oturmuşken, Müslümanlarla aynı safta namaza durdular. Milletin Allah ve Resulüne duyduğu derin sevgiyi istismar ettiler. Ve ihanetleri ortaya çıkınca da sırtlarını düşmana dayayıp milletin silahını millete çevirdiler.”

“Bu hainlere karşı liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmadık”
Milletin bir bütün olarak hareket ettiğini belirten Başkan Aydemir “Dinine, devletine, vatanına ve de bayrağına yürekten bağlı nesiller yetiştirdikçe ruhunuz şeytanına satmış, hiçbir hain amacına ulaşamayacaktır inşallah. O gece Kuranı Kerim’i aklına ve kalbine rehber eden milletimiz, korku dua yıkıp geçti. Bütün kalplere kalplerden korkuyu aldı Cenabıhak. Sağ, sol, partili, partisiz, Türk, Kürt, Alevi, Sünni, Allahuteala’nın Kur’an-ı Kerim’de bildirdiği gibi o gece ayrılık bölünmeden Allah’ın ipine sımsıkı hep beraber tutunduk. Kıblesi şaşırmış, Haşhaşilerle karşı tek yürek oldu. Cenabı Allah Aynı Çanakkale’de olduğu gibi o gece kadınıyla, erkeğiyle bu milletin yüreğinden korkuyu söküp aldı. Elhamdülillah. Allah’ın yardımı, milletimizin destansı duruşuyla, ihanete geçit vermedik. Bu hainlere karşı liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmadık. Bu millet hiç yalnız bırakmadı. Allah razı olsun sizlerden” dedi.



Milletimizin kader gecesiydi 15 Temmuz…O gece; tanklar, uçaklar, hain planlar vardı.

Yeşilay Şile Şube Başkanı Hakan Şengül: Bağımlılıkla Mücadelede Toplumsal Sorumluluk Şart..

Ümraniye Esnaf Sanatkârlar Odası 16. Seçimli Genel Kurulunda Mehmet Özdil ile Yola Devam Kararı..

Şile Belediyesinin Tutuklu CHP li Meclis Üyeleri Görevlerinden İstifa Etti…

166 YILLIK TARİHİ ŞİLE DENİZ FENERİNİN “ŞİLE BEZİ SATIŞ OFİSİ” OLARAK KULLANILIYOR OLMASI İLÇEDE ŞAŞKINLIK YARATTI!..

BTP’liler 7-8 Şubat’ta Viyana’da yapılacak 11. MEM Kongresi öncesinde Prof. Dr. Haydar Baş’ın kabrini ziyaret etti

İstanbul, Tekirdağ ve Kırklareli’nden Geçiyor! Yeni Doğal Gaz Boru Hattı İçin Kamulaştırma Başladı – Parsel Parsel Detaylar Çıkıyor

Down sendromlu sanatçı Madaslı’nın ‘Masumiyetin Kırmızısı’ serigisi Tekirdağ’da

LİSE ÖĞRENCİLERİNE KARİYER GELİŞİMİ EĞİTİMİ UZAY TEKNOLOJİSİYLE AKTARILACAK

Erdoğan, Pezeşkiyan ile Görüştü: Türkiye, İran ile ABD Arasında Arabuluculuk Rolüne Hazır!

BTP’nin 9. Olağan Kongresi şölen havasında geçti Hüseyin Baş: Bağımsız Türkiye salonlara sığmıyor “İstikbal biziz, biz geleceğiz” “Türkiye’nin terörsüz olması için demokrasisiz olması gerekiyormuş” “Vatandaşlık maaşını ilk 2004 yılında Prof. Dr. Haydar…

BTP 9. Olağan Büyük Kongresini 7 Aralık Pazar Günü Yapacak

Ekonomide Gerçek Dönüşüm Şarttır”

Mustafa Sandal’dan Hüseyin Baş’a; Seviyorum seni adam!
Muhtarlık seçim sonuçları! Mahalle muhtarınızı nasıl öğrenebilirsiniz? Muhtarlık sonuçları sorgulama
OZAN AHMET TAŞKIN BİZ GELİRİZ DEVLET BEYİM,
Deva Partisi Sarı kart Gösterdi
Kastamonulu Şevket Doğan
AÇIZ AÇ
Ekotom Hastanesi Başhekimi çirkin olaya cevap verdi işte videonun gerçeği
Avrupa Birliği Gazetesi 232 Sayısı
Hatay’ın Kalbi 1055 Gün Sonra Yeniden Atıyor! Habib-i Neccar Camii Yeniden İbadete Açıldı

Antalya’da Feci Kaza: Tekirdağ-Antalya Otobüsü Devrildi, 8 Ölü, 26 Yaralı!

SİVİL DİPLOMASİ VE İŞ DÜNYASI DERNEĞİ KURULDU

Berat Kandili 2026 Tarihi Belli Oldu! Diyanet’in 2026 Dini Günler Takvimine Göre 2 Şubat Pazartesi
İzmir Karaburun’da Trajik Olay: Sahilde 5-6 Yaşında Çocuk Cesedi Bulundu!

Hamas’tan İsrail’e Sert Uyarı: Gazze Ateşkes İhlalleri Devam Ederse Ciddi Sonuçlar Doğacak!
Altın Fiyatlarında Sert Düşüş! 1 Şubat 2026 Güncel Gram, Çeyrek, Yarım ve Cumhuriyet Altın Fiyatları

Suriçi Grubu İstanbul Gelenesel Toplantıları çok Konuşulacak!

Makbule Gül Vefat Etti: Eski Göktürk Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün Annesi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Emekliye Şubat Müjdesi: 3.119 TL Fark Ödemeleri 4 Şubat’ta Hesaplarda! En Düşük Maaş 20 Bin TL Oldu

Ünlülere Şafak Operasyonu: Hasan Can Kaya, Reynmen ve Emirhan Çakal Gözaltında! Uyuşturucu Soruşturmasında 26 Şüpheli

BTP’liler 7-8 Şubat’ta Viyana’da yapılacak 11. MEM Kongresi öncesinde Prof. Dr. Haydar Baş’ın kabrini ziyaret etti

Yeşilay Şile Şube Başkanı Hakan Şengül: Bağımlılıkla Mücadelede Toplumsal Sorumluluk Şart..

TBMM’de Trafik Cezalarını Artıran Teklifin 10 Maddesi Kabul Edildi: Cezalar 200 Bin TL’ye Kadar Çıkıyor!

CİMER talepleri Bayrampaşa’da daha hızlı çözülecek

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Uğur Mumcu Basınevi’ni Yeniden Canlandırıyor: Basın Emekçilerine Modern ve Dayanışma Odaklı Yeni Merkez!

Avrupa Birliiği gazetesi 299. Sayısı

O’Kent güne depremle uyandı, uzmanı “uzaklaşın” diyerek uyardı.

Öğretmenini Hamile Bırakan Gençten Şok Talep: “Bunu Ben Başlattım, Suçlamaları Düşürün!”

Erdoğan, Pezeşkiyan ile Görüştü: Türkiye, İran ile ABD Arasında Arabuluculuk Rolüne Hazır!

ABD Silahlı Kuvvetleri 1 Numarası: Ordu İran’a Karşı Harekata Tamamen Hazır!

Konya’da Kan Donduran Olay: Oğul Babasını Dövüp Videoyu Amcasına Gönderdi! “Gelin Bunu Buradan Alın”

Azerbaycan’dan İran’a Net Mesaj: Hava Sahası ve Toprakları Asla Kullandırılmayacak!

Lokanta, Kafe ve Restoranlarda Servis, Masa ve Kuver Ücreti Yasaklandı! Resmi Gazete’de Yayımlandı
