DOLAR

34,1026$% 0.24

EURO

38,1457% 0.1

STERLİN

45,5889£% 0.48

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

ADALET PARTİSİ İL BAŞKANINDAN GAZETEMİZE ZİYARET

Adalet Partisi Malatya il Başkanı İbrahim Altındağ, Gazetemizi ziyaret ederek, Yerel Basının Önemine değindi….

Gazetemizin İmtiyaz Sahibi ve Başyazarı Kıymet Taylan Kaya ile görüşen İl Başkanı İbrahim Altındağ “Duayen gazeteci Taylan “yönetiminde ki Avrupa Birliği Gazetesi olarak çok yararlı basın hizmeti veriyor” Bizlerin sesi olmaya kendini adamış, böyle bir Gazetenin varlığı, bizlere güç veriyor dedi….

Başarılı bir Adalet Partisi Malatya İl Başkanlığı Yürüttüğünü söyleyen Altındağ mütevazılığı, güleryüzlülüğü, sempatikliği, dürüstlüğü ile Malatyalılar takdir, saygı ve sevgisini kazanan Adalet  Parti Malatya il Başkanı

TümMalatya,ya’ kazandırdığı hizmetleriyle takdir kazanan il başkanı İbrahim Altındağ , Siyasete Altılmasında çok kısa bir süre olmasına rağmen  Malatyalıların Güvenini kazanmış,  “2023 yerel seçim öncesi gittiği her yerde vatandaşların büyük teveccühüyle karşılaştıklarının altını çizdi.

Adalet partisi Malatya İl başkanı İbrahim Altındağ”gazetemizi ziyaret etmekten mutluluk duyduğunu belirterek, “Gazeteci Kıymet Taylan yönetiminde ki Avrupa Birliği Gazetesi yayın hayatına başladığı günden bu yana tarafsız ve objektif haberleri, özgür yorumlarıyla çok önemli basın hizmeti vermektedir. Avrupa Birliği Gazetesinin tüm çalışanlarına başarılar ve esenlikler diliyorum” dedi.

Haber : Bora Ay

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Güzel Bir Geleceğe İlk Adım: Ana Kucağı Projesi

HIZLI YORUM YAP