Adalet Partisi Tekirdağ Süleymanpaşa İlçesi 1.Olağan Kongresini Gerçekleştirdi

Adalet Partisi Tekirdağ  Süleymanpaşa İlçesi 1.Olağan kongresini yaptı. Süleymanpaşa İlçe Başkanı Yasin Gülsever atamayla girdiği kongreyle resmen ilçe başkanı oldu .

2023 yılında yapılması beklenen seçimler için hızlı bir şekilde il ve ilçe başkanları kongresini yapan adalet partisi kongrelerin büyük çoğunluğunu tamamladı .

Seçimlere ittifak veya tek başına girmek için kongrelerin tamamlanması gerekiyordu bu aşamada Adalet Partisi hızlı olduğu kadar aktif siyasetçileri ile göz dolduruyor.

Kongreye yoğun katılım oldu.

  Adalet partisi Türkiye'nin köklü partilerinden birisi olarak biliniyor unutulmaya yüz tutmuş Adalet Partisini Dr. Vejdet Öz ve Süleyman Demirel , gönüllülerinden oluşan bir grup insanın yoğun çabalarıyla yeniden adından söz ettiren Adalet Partisi siyasette bizde varız diyerek çıktığı yolda Türkiye'nin bekası için siyasete yepyeni soluk getirmek için tüm Türkiye'de il ve ilçelerinin kapılarını halka açtı . Her geçen gün büyüyüyerek çoğalan adalet partisi, adaletli bir ülke için çalışmaya devam ediyor....

Adalet Partisi Tekirdağ Süleymanpaşa Kongresini gerçekleştirdi.

Süleymanpaşa'da gerçekleşen 1.Olağan Kongreye Genel Başkan Yardımcısı H.İslam Güçlü ve Giray Batı ve Tekirdağ İl Başkanı İsa Işık olmak üzere, İstanbul Esenyurt İlçe Başkanı Nuri Solmaz, İstanbul Büyükçekmece İlçe Başkanı Mehmet Köse, İstanbul Esenler İlçe Başkanı Murat Canpolat, Tekirdağ Çerkezköy İlçe Başkanı  Saffet Gürkan, Tekirdağ İl Yönetimi Üyesi Gamze Erdem, Süleymanpaşa İlçe Yönetim üyesi Şükriye Gülsever katıldı.

Haber: Hadise Ruyem AYDOĞAN