Afrikalılara Umut Oluyor!

Haşim Karataş, Afrika'nın birçok ülkesine hayırseverlerin desteğiyle büyük yardımlar ulaştırıyor.

Beyaz Köprü Derneği yöneticisi Haşim Karataş, şu ana kadar başta Afrika ülkeleri olmak üzere onlarca ülkede bulunan ihtiyaç sahibi insana ulaşarak, birçok temel ihtiyacını karşılıyor.

Hayırseverlerle, ihtiyaç sahibi insanlar arasında köprü olan Beyaz Köprü Derneği yöneticisi Haşim Karataş, geçirdiği ölümcül trafik kazasına rağmen on binlerce insanı mutlu etmeye devam ediyor.

Açıklamalarda bulunan Karataş, hayırseverler ile yardıma muhtaç insanlar arasında köprü görevi üstlendiklerini belirtti.

Karataş, "Beyaz Köprü Derneği olarak insani yardım anlamında, yardıma muhtaç insanların hangi konuda yardıma ve desteğe ihtiyacı varsa çok değerli hayırseverlerimizin desteğiyle en iyi şekilde gidermeye çalışıyor, yaralarına merhem olmaya çalışıyoruz. Su kuyuları, cami mescit açılışları, katarakt ameliyatları, gıda yardım dağıtımları, kurban kesim ve dağıtımları, zekat sadaka dağıtımları, iftar yemeği organizasyonları, eğitim yardımları, okul medrese inşaları, Kuranı Kerim dağıtımı, dul ve muhtaç ailelere yardım, gıda, giysi ve ev eşyaları yardımı, yetim hamiliği, sağlık taraması ve sünnet organizasyonları gibi çok geniş alanlarda faaliyet göstererek, ihtiyaç sahibi insanlar ile hayırseverlerimiz arasında köprü oluyoruz. Şu ana kadar desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.