Ahmet Ural” dan Birlik Çağrısı

Adıyaman İş Adamları Derneği Başkanı Ahmet Ural "  İş dünyasının birlik ve beraberliğe ihtiyaç durduğunu dile getirerek, geçmişten günümüze yaşanan sorunun iletişim olduğunu vurguladı. Ural " Ekonomik Savaşın bizleri yok etmesine izin vermeyeceğiz diyerek, yükselen enflasyon ile mücadele etmek iş insanlarımıza düşmektedir dedi.

Soru :1 : Bize kendinizden söz edermisiniz Sizi tanabilirmiyiz?

Cevap 1: Ahmet Ural 1977 yılında İstanbul'da doğmuş tekstil işi ile uğraşan Adıyaman gönüllüsü biridir evli ve 3 çocuk babasıdır.

2000'li yıllarda arkadaşlarımızla beraber Adıyaman genç işadamları derneğini kurarak kurucu başkan ve genel başkan olarak derneğimizi faaliyete geçirdik bu zaman zarfı içerisinde öncelikle Sultangazi ilçesinde olmak üzere Bağcılar ve diğer ilçelerde birçok seminer ve konferanslar verdik belediyelerimiz ile ortaklaşa bundan içerisinde bakanlarımız bakan yardımcılarımız siyasetin ve ekonominin önde gelen isimlerini ağırladık çok başarılı bir şekilde derneğimizi üst sıralara taşıdık bu zaman zarfında arkadaşlarımızdan bazıları belediyelerde ve kamu kurumlarında çok güzel yerlere geldi Sultangazi'de Adıyaman nüfusu olarak gerek seçmen gerek senin nüfus bakımından 1. Sıradayız bu noktada 50'nin üzerinde köy ve il derneklerimiz var burada insanlarımızı dernek çatısı altında toplayarak yardımlaşma ve dayanışma adına neler yapabileceğimizi istişare ederek hayata geçirmeye çalışıyoruz.

Soru :2 : Sultangazide Oluşumlar arsında " En ön plnada ola kuruluş olarak şimdiye Kadar yaptığınız projeler nelerdir. ?

Cevap :2: Mevcut Sultangazi belediye Başkanımız Avukat Abdurrahman Dursun bey ile birçok proje ve seminer yapma noktasında işbirliğimiz devam etmektedir Bu noktada önceliğimiz vatana millete ve hemşerilerimize faydalı olup hoş bir seda bırakmaktır dernekçilik Gönül işidir Bizim de ilk işimiz gönülleri kazanmak

Soru :3: Son olarak buradan iş adamlarına ne gibi önerileriniz olur ?

Cevap :3: İş adamlarımıza buradan seslenmek istiyorum bu ülke hepimizin bu devlet hepimizin ülkemize ve devletimize sahip çıkmak adına istihdamı ve üretimi arttırmamız lazım ikinci Dünya savaşı adı altında ekonomik bir savaş veriyoruz Bu savaşta safımızı birleştirerek üretime ve istihdama katkıda bulunmamız gerekiyor bunu başarabilirsek dünyanın sayılı ülkeleri yerimizi sağlamlaştırırız şimdiden Yeni yılda üreten bir Türkiye istihdama katkıda bulunan bir Türkiye adına iş adamlarımızı katkıda bulunmaya davet ediyorum dedi.

Haber: Kıymet Taylan