DOLAR

34,2618$% -0.01

EURO

37,1261% 0.11

STERLİN

44,7885£% 0.26

GRAM ALTIN

3.027,97%0,02

ONS

2.748,61%0,01

BİST100

8.838,60%2,13

AK Parti'de Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Tokat ve Erzincan Gençlik Kolları Başkanları değişti

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, gençlik kollarında yapılan yeni görevlendirmeleri duyurdu.

ANKARA-BHA

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, gençlik kollarında yapılan yeni görevlendirmeleri duyurdu. Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Tokat ve Erzincan illerinde gençlik kolları başkanlıkları yeni isimlere devredildi.

İnan, Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanlığının Furkan Küçük’e verildiğini açıkladı ve önceki başkan Emre Karaçizmeli’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları Başkanlığına ise Furkan Ünaldı atandı. İnan, Feyzullah Eren Aşçı’ya da önceki görevleri için minnettarlığını dile getirdi. Erzincan İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevi Ahmet Aktaş’a verilirken, Mehmet Yılmaz’a da hizmetlerinden dolayı teşekkür edildi.

İnan ayrıca, Tokat İl Gençlik Kolları Başkanlığının Hasan Baki Çavdar tarafından üstlendiğini duyurdu. Eski Başkan Rasul Akyürek’e de yaptığı çalışmalar için teşekkürlerini iletti.

Bu yeni atamalarla gençlik kollarında yeni bir dönem başlayacağı belirtildi ve İnan, yeni başkanlara başarılar diledi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TBMM'de bebek ölümleri için Meclis Araştırma Komisyonu kurulacak

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.