DOLAR

34,2729$% -0.02

EURO

37,0410% 0.07

STERLİN

44,5268£% 0.01

GRAM ALTIN

3.025,75%-0,06

ONS

2.747,26%-0,04

BİST100

8.838,60%2,13

Alemdar: Şehrimize ve milletimize hizmet için gayretle çalışmaya devam edeceğiz 

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Ankara’da gerçekleştirilen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlık ettiği toplantı sonrası değerlendirmelerini paylaşan Başkan Alemdar, “Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi biz millete hizmet ettikçe büyüyen bir siyasi partiyiz. Toplumumuzun ihtiyaçlarına kulak vermek, onların sorunlarını çözmek ve gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir şehir bırakmak için gayretle çalışacağız” dedi.

Sakarya –BHA

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti’nin Ankara’da düzenlediği Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katıldı.

Başkan Alemdar, toplantıda AK Parti İl Başkanı Yunus Tever ve İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Serdar Akgün ile birlikte yer aldı. Toplantı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vurguları

Toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan, güncel konulara dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Alemdar, toplantı sonrasında yaptığı değerlendirmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Biz hizmet ettikçe büyüyen bir siyasi partiyiz” sözlerine dikkat çekti.

“Sakarya için özverili çalışmalar”

Toplumun ihtiyaçlarına odaklanarak geleceğe daha iyi bir ülke bırakma hedefiyle çalıştıklarını belirten Başkan Alemdar, “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gerçekleşen toplantıda, AK Parti’nin millete hizmet etme amacını bir kez daha teyit ettik. Toplumun sorunlarını çözmek ve gelecek nesiller için daha yaşanılabilir bir ülke inşa etmek, bu davanın en temel amaçları arasında yer alıyor. Biz de Sakarya’mızın geleceği için bu şiar doğrultusunda özverili bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Türkiye Yüzyılı vizyonuna uygun hareket

Başkan Alemdar, “Yerel yönetimler ve parti teşkilatlarımızla birlikte, Sayın Cumhurbaşkanımızın çizdiği hizmet anlayışıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İlk günkü aşkla ve gayretle çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnşallah tüm dava arkadaşlarımızla birlikte Türkiye Yüzyılı vizyonuna uygun bir şekilde hareket edeceğiz” dedi.

Başkan Alemdar, Ankara’daki toplantının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ile bir araya gelerek Sakarya’da devam eden ve planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Erdoğan'dan Bahçeli'nin açıklamalarına 'Cumhur İttifakı’nın açtığı tarihi fırsat penceresi' değerlendirmesi

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.