DOLAR

34,1181$% 0.04

EURO

38,1482% 0.08

STERLİN

45,4975£% -0.15

GRAM ALTIN

2.878,61%0,14

ONS

2.625,82%0,16

BİST100

9.900,25%-0,76

a

ANKARA BAROSU AVUKATLARINDAN ÖZKAN’A BÜYÜK DESTEK

Ankara Baro Başkanı Adayı Avukat Sezgin Özkan, yaklaşan baro seçimleri öncesinde ça-lışmalarına hız verdi. Mesleğe Vefa Grubu’nun adayı olarak başkanlık için yarışan Özkan, seçim kampanyaları kapsamında etkinliklerini sürdürüyor.

25 yıldır Ankara Barosu’na bağlı olarak görev yapan Avukat Sezgin Özkan, Ankara Baro-su’na mensup avukatlarla Ankara Binicilik İhtisas Kulübü Binicilik Restaurant’ta düzenle-nen kahvaltıda bir araya gelerek projelerini anlattı ve fikir alışverişinde bulundu. Yüzü aş-kın avukat Sezgin Özkan’ı desteklemek üzere salonda yerlerini alırken, oldukça kalabalık bir katılımla gerçekleşen etkinlikte salona sığmayan misafirler için ek bir platform oluştu-ruldu.

“Kişilere minnet borcumuzu değil, mesleğe vefa borcumuzu ödemek için bu yola çıktık” di-yen Özkan, “Size söz veriyorum; biz öncelikle baromuzu vesayetten kurtaracağız. Ankara Barosu kimsenin şahsi, siyasi emellerine alet edilecek bir makam değil. Biz meslek örgütüyüz, kimsenin siyasi basamağı değiliz” diye konuştu.

Özkan, konuşmasında mevcut baro yönetimin pandemi sürecindeki konumunu eleştirerek, avukatların sorunlarının takipçisi olmadığına dikkat çekti. Baro mensubu avukatların zar zor ödediği aidatların kişisel seçim propogandalarına, şehir dışında beş yıldızlı otellerde yüksek maliyetlerle düzenlenen genel kurul toplantılarında harcandığını ifade eden Sezgin Özkan, “Bu tutum Ankara Barosu’na ihanettir” dedi.

Ankara Barosu’nu hep beraber yönetmeye talip olduklarının altını çizen Sezgin Özkan, Mesleğe Vefa Grubu ile hazırladıkları projelerden bahsetti. Önceliklerinin baro avukatlarına yakışır bir bina olduğunu söyleyen başkan adayı, stajyer avukatlara yüz yüze nitelikli eği-tim verilecek 150’şer kişilik gruplar oluşturulacağının da duyurusunu yaptı. Özkan, konuş-masının ardından katılan tüm avukatlarla teker teker görüşerek, destekleri için teşekkür etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

‘Gökçek’in araçları’ belediye garajına çekildi

HIZLI YORUM YAP