Ankaragücü, Ankara deplasmanında Yeni Malatyaspor'u 3 golle geçti

TFF 1. Lig'in 9. haftasında Ankaragücü, Eryaman Stadyumu'nda Yeni Malatyaspor'u 3-0'lık net bir skorla mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti.

ANKARA-BHA

TFF 1. Lig'in 9. haftasında Ankaragücü, Eryaman Stadyumu'nda Yeni Malatyaspor'u 3-0'lık net bir skorla devirdi. Karşılaşmanın başından itibaren atak bir oyun sergileyen Ankaragücü, 10. dakikada Riad Bajic'in golüyle öne geçti. Efkan Bekiroğlu'nun asistinde topu ağlara gönderen Bajic, taraftarları coşturdu.

İlk yarı boyunca üstünlüğünü koruyan Ankaragücü, 39. dakikada ikinci golünü buldu. Bu sefer Bajic, Efkan'a topu pasladı ve Efkan da vuruşuyla skoru 2-0'a taşıdı. Ankaragücü ilk yarıyı 14 şut ve 7 isabetli şutla tamamladı.

İkinci yarıda da ataklarını sürdüren Ankaragücü, 90+2. dakikada Tolga Ciğerci'nin penaltı golüyle galibiyetini perçinledi.

Bu galibiyetle Ankaragücü, sezonun 4. zaferini elde ederek 2 maçlık yenilgi serisini sonlandırdı. Puanını 13'e çıkaran Ankaragücü, gelecek hafta Eryaman Stadyumu'nda Kocaelispor ile karşılaşacak ve galibiyet serisini devam ettirmeyi amaçlıyor. Ligden çekilme teklifinde bulunan Yeni Malatyaspor ise -3 puanla son sırada yer alıyor.