40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
4.309,12%-0,18
7.021,00%0,34
28.001,00%0,34
3.335,67%0,36
10.222,02%-0,03
4782277฿%1.63469

A. ANIL ÖZEL – NetHaberler
Antalya Büyükşehir Belediyesi soruşturmasında belediye birimleri ASAT ve ALDAŞ’a yönelik operasyonda 15 çalışan gözaltına alındı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü (ASAT) ile Alt Yapı Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (ALDAŞ) birimlerine operasyon düzenlendi. 15 belediye çalışanı gözaltına alındı.
Operasyonun sabah saatlerinde yapıldığı, haklarında gözaltı kararı bulunan 15 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.
Şüphelilerin evlerine yapılan baskınlarda çok sayıda dijital materyal ve evraka el konuldu.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve oğlu Gökhan Böcek, rüşvet soruşturması kapsamında geçtiğimiz yıl tutuklanmıştı.
SORUŞTURMA HAKKINDA AYRINTILAR
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne “rüşvet” ve “yolsuzluk” soruşturması başlatmıştı.
Başkan Muhittin Böcek ve eski gelini Z.K. 5 Temmuz 2025’te gözaltına alınmış, Böcek’in oğlu şüpheli Mustafa Gökhan Böcek‘in ise yurt dışında olduğu belirlenmişti.
Muhittin Böcek aynı gün tutuklanmış, eski gelini Z.K. ise yurt dışına çıkış yasağı kararı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.
Muhittin Böcek, kararın ardından İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırılmıştı.
Muhittin Böcek‘in yurt dışından dönen gelini Zuhal Böcek de 27 Temmuz 2025’te “suçtan kaynaklanan mal varlığının değerinin aklanması” iddiasıyla havalimanında yakalanmış ve tutuklanmıştı.
Muhittin Böcek’in gelini Zuhal Böcek, H.T.A. ve S.E. geçtiğimiz yıl aralık ayında tahliye edilmişti.
195 MİLYON LİRA RÜŞVET İDDİASI
Belediyeden ihale alan bazı kişilerin Muhittin Böcek ve oğluna 195 milyon lira rüşvet verdiği iddia edilmişti.
Belediye özel kalem çalışanı M.K.’ye, Muhittin Böcek’in rüşvet parasıyla daire aldığı da ileri sürüldü.
Belediyeye yönelik şu ana kadar 8 ayrı operasyon düzenlenmiş çok sayıda kişi gözaltına alınıp tutuklanmıştı.
KAYNAK: https://www.nethaberler.com/haber-antalya-belediyesine-operasyonda-20-gozalti-111840.html
https://www.songazete.com/haber-antalya-buyuksehir-belediyesi-operasyonunda-20-kisi-gozalti-687.html
Ümraniye Kaymakamı Yüksel Çelik’e Üst Düzey Ziyaretler: Vali Yardımcısı Hasan Gözen’den Kızılay Yöneticilerine Anlamlı Buluşmalar

Şile Belediyesinin Tutuklu CHP li Meclis Üyeleri Görevlerinden İstifa Etti…

166 YILLIK TARİHİ ŞİLE DENİZ FENERİNİN “ŞİLE BEZİ SATIŞ OFİSİ” OLARAK KULLANILIYOR OLMASI İLÇEDE ŞAŞKINLIK YARATTI!..

Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Özdil: 5.000 m²’lik Taşınmazlar Geri Alındı..

Moda Tasarımcısı Erol Albayrak “Moira by Urfa” Koleksiyonuyla Muhteşem Defileye İmza Attı..

Down sendromlu sanatçı Madaslı’nın ‘Masumiyetin Kırmızısı’ serigisi Tekirdağ’da

LİSE ÖĞRENCİLERİNE KARİYER GELİŞİMİ EĞİTİMİ UZAY TEKNOLOJİSİYLE AKTARILACAK

Türkiye ile Bulgaristan Maçında Heyecan: 2026 Dünya Kupası Kritik Deplasman

ATEŞ TESİSAT KANAL GÖRÜNTÜLEME

BTP’nin 9. Olağan Kongresi şölen havasında geçti Hüseyin Baş: Bağımsız Türkiye salonlara sığmıyor “İstikbal biziz, biz geleceğiz” “Türkiye’nin terörsüz olması için demokrasisiz olması gerekiyormuş” “Vatandaşlık maaşını ilk 2004 yılında Prof. Dr. Haydar…

BTP 9. Olağan Büyük Kongresini 7 Aralık Pazar Günü Yapacak

Ekonomide Gerçek Dönüşüm Şarttır”

MEHMET BEKHAN: MİLLETİN İRADESİYLE YENİDEN İNŞA EDİLECEK BİR SİYASET DÖNEMİ BAŞLIYOR

GENEL
Metin Dabak’ın Doğum Günü Kutlaması: Gaziosmanpaşa’nın Sevilen Toplum Önderi 18. Yaşına Girdi!
Mustafa Sandal’dan Hüseyin Baş’a; Seviyorum seni adam!
Muhtarlık seçim sonuçları! Mahalle muhtarınızı nasıl öğrenebilirsiniz? Muhtarlık sonuçları sorgulama
OZAN AHMET TAŞKIN BİZ GELİRİZ DEVLET BEYİM,
Deva Partisi Sarı kart Gösterdi
Kastamonulu Şevket Doğan
AÇIZ AÇ
Ekotom Hastanesi Başhekimi çirkin olaya cevap verdi işte videonun gerçeği
Avrupa Birliği Gazetesi 232 Sayısı
Türk Tekstil Devi Famateks Konkordato İlan Etti: 25 Yıllık İhracat Şirketi Ekonomik Sıkıntılara Yenildi!

Aziz Yıldırım’dan Özlem Gürses’e Sert Tepki: “20 Yıldır Bebek Otel’de Bulunmadım, Fotoğrafımın Kullanımı Yersiz ve Yanlış!”

VEFAT/ TAZİYE/ TEŞEKKÜR

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yeni operasyon! 20 kişi gözaltına alındıAntalya Büyükşehir Belediyesi soruşturmasında belediye birimleri ASAT ve ALDAŞ’a yönelik operasyonda 15 çalışan gözaltına alındı.

Ümraniye Kaymakamı Yüksel Çelik’e Üst Düzey Ziyaretler: Vali Yardımcısı Hasan Gözen’den Kızılay Yöneticilerine Anlamlı Buluşmalar
Metin Dabak’ın Doğum Günü Kutlaması: Gaziosmanpaşa’nın Sevilen Toplum Önderi 18. Yaşına Girdi!

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Kadın Kolları’ndan Nezaket Ziyareti: Avrupa Birliği Gazetesi’ni Ziyaret Ettiler, 10 Ocak’ı Kutladılar!

Güç Sessizdir

Yeşilay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı Elif Ata’dan Anlamlı Kutlama: 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Yerel Basını Bir Araya Getirdi, Sıkıntıları Dinledi!

İstanbul’da Okullar Tatil Edildi: Kuvvetli Kar Yağışı Nedeniyle 12 Ocak Pazartesi Eğitime Ara!

Siirt Vakfı Gaziosmanpaşa Şubesi’nden Gençlik Kahvaltısı: Birlik ve Dayanışma Mesajı Verildi!

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Yabancı Teröristler Ülkeye Sızdı, Protestolar Alevleniyor

İstanbul Valiliği yarın İstanbul’da okulların tatil edildiğini açıkladı. Valilik, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan gazi, malûl gazi, engelli, hamile ve 8 yaşından küçük çocuğu bulunan kadın personelin de idari izinli sayılacağını bildirdi.

2026 Kredi Kartı Aidatları Belli Oldu: En Yüksek 2.595 TL, En Düşük 47 TL – Ücretsiz Kartlar da Var!

TOKİ 500 Bin Sosyal Konut Projesi’nde İstanbul, Ankara ve İzmir Kura Çekiliş Tarihleri Belli Oldu: Büyük Bekleyiş Sona Yaklaşıyor!

Kibariye Kimdir? Ünlü Sanatçının Zorlu Hayatı ve Başarı Dolu Kariyeri

Türkiye’de Baraj Doluluk Oranları 2026: İl İl Güncel Durum ve Analiz

İspanya Başbakanı, Yeison Jimenez ve The Witcher Neden Gündemde? Güncel Gelişmeler ve Analiz

Barış Ödülü’nü Trump’la paylaşmak isteyen Venezuela muhalefet liderine Nobel’den yanıt: Paylaşım ve devir mümkün değil

68 il’de “sarı” kodlu uyarı: Fırtına, kuvvetli yağış ve çığ riskine karşı dikkat

Emel Bilenoğlu’ndan Gazeteciler Günü’ne Özel Kahvaltı Daveti

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’ndan Gazetecilere “Vefa” Buluşması: Dezenformasyonla Mücadele, 2026 Reform Yılı ve Yerel Medya Vurgusu Gündemde!

Eyüpsultan AK Parti İlçe Başkanlığı’ndan Basın Mensuplarına Özel Davet: 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kahvaltısı Kemerburgaz Yeşil Orman’da Gerçekleşti!

10 Ocak Dünya Gazeteciler Günü’nde Gelecek Partisi Gaziosmanpaşa’dan Avrupa Birliği Gazetesi’ne Anlamlı Ziyaret

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.