36,5930$% 0.1
40,0314€% 0.99
47,3798£% 0.54
3.431,42%1,08
2.917,80%1,01
10.438,33%0,15
GAZİOSMANPAŞA (TDP) DE NEDEN SİYASETE BAŞLADIĞINI ANLATTI
Türkiye Değişim Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Refik Hürriyet, değişimin şart olduğunu söyleyerek neden TDP’de siyasete atıldığını anlattı.
Hürriyet, “Genç dinamik insanların artık siyasette olması gerektiğini ifade ederken, geçmişten günümüze kadar, hep yanlış siyaset ve yanlış politikalarla iç ve dış siyaseti dizayn eden bir grup olduğunu, bu gidişin artık son bulması gerektiğini, gençlerin siyaset yapmak için harekete geçmesi gerektiğini, Türkiye Değişim Partisi’nin genç bireylere açık olduğunu, her kesimden her yaştan insanlara bu partide yeri olduğunun altını çizdi.
HERKESE, HER FİKRE AÇIĞIZ
Her kesimden her fikre, önerilere ve eleştirilere açık olduğunu ifade eden İlçe Başkanı Refik Hürriyet “bize gelecek olan kişiler kendilerini kendi evinde gibi rahat hissetsinler. Bizler, her kesimden insanların fikirlerine, önerilerine ve eleştirilerine açık bir partiyiz. Geleceğimiz için, yarınlarımız için, daha güzel bir dünya için hep birlikte el ele vererek siyasetimizi şekillendirmek için buradayız. İsteriz ki, herkes bizim yanımızda olsun. Fikirlerini sunsunlar. İlçemize gelsinler. Bizi tanısınlar. Sohbet edelim. Bizler siyasette ve yaşamında son derece örf ve adaletlerine bağlı insanlarız. Zaten bizi tanıdıktan sonra, herkes buraya geldiğinde evinde hissedecek. Kimseyi ötekileştirmeden siyaset yapmak istiyoruz.
ÇARE VARDIR!
Siyasetteki heyecan ve güven, sevgi, saygı bitmiş durumda. Türkiye Değişim Partisi’nin (TDP) Türk siyasetine yeni bir güven, yeni bir anlayış getireceğine inanıyorum. İlçem için yapmak istediğim sayısız projeler, bir o kadar da güzel hizmetler var.
Şimdiye kadar hiçbir siyasi partide bu projelerimi gerçekleştirecek ışığıda enerjiyi de görememiştim. Biz gençlere bu imkan da sunulmamıştı zaten. Bu yüzden Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül’e ve İl Başkanımız Sayın Yusuf Polat’a sonsuz teşekkürlerimi sunar, onların ve ilçe halkımızın yüzünü kara çıkartmamak için ekibimle birlikte canla başla çalışacağıma söz veririm. Gaziosmanpaşa’da değişim başladı. Gaziosmanpaşa ilçemizde güçlü bir yönetim kurulu ve üyelerimizle çalışmalarımıza başlıyoruz. Ben inanıyorum ki ilçemizde halkımızın Türkiye Değişim Partisine ilgisi yoğun olacaktır. Salonlara sığmayacağımız günler çok yakındır” dedi.
REFİK HÜRRİYET KİMDİR
1978 yılında Edirne sancağının Kırcaali kazasında doğmuş, örf ve adetlerine bağlı, Mustafa Kemal Atatürk ilke ve inkılapları ile büyümüş, ilk okulu Bulgaristan’da, orta okulu (Gaziosmanpaşa Orta Okulu), liseyi (İnönü Endüstri Meslek Lisesi Elektronik Bölümü) ve Üniversiteyi (Trakya Üniversitesi Elektronik Haberleşme Bölümü) Türkiye’de tamamladıktan sonra Ankara’da Genelkurmay Başkanlığı’nda askerlik görevini yaptı. Ardından iş hayatına atılan Hürriyet, 2007 yılında ilk şirketini kurdu. Bugüne kadar hep kendi işini yapan, sayısız personel çalıştıran Hürriyet, 1990 yılından günümüze kadar hep Gaziosmanpaşa’da yaşadı, bundan sonra da burada yaşamaya devam edeceğini söyleyen Refik Hürriyet, “Kapımız herkese açıktır” dedi.
Çare Türkiye Değişim Partisi!
Haber: Kıymet Taylan & Bora Ay
Eyüpsultan, meclisi Haziran ayı toplantısını yaptı.
Eyüpsultan’da unutulmaz Ramazan geceleri
Sultangazi’den Bulgaristan’a İlk Gönül Sofrası Kuruldu
Maradona öldürüldü mü?
“Mehmetçik Orada Olmalı”
Şile Bezi El Dokuma Tezgahlarının Sesi Halk Eğitim Merkezinde Duyulmaya Devam Ediyor!..
Eyüpsultan Belediyesi’nden Dünya Kadınlar Günü’nde anlamlı iftar
Babasının başını taşla ezerek öldürdü.
DHKP-C operasyonu; Belediye çalışanlarına gözaltı
İstismarcı babaya gözaltı
Sultangazi’de Ramazan Boyunca Her Akşam Çocuklara Şenlik Var
Gaziosmanpaşa’da Ramazan Etkinlikleri: Cami ve Türbe Ziyaret Turları Başladı
Retina Yırtıkları Lazerle Tedavi edilebiliyor
MUHALEFETE SESLENİŞ
GOP’da Erzincanlılar İftar Yemeği ve Konserde Buluştu…
Saydam:Güçlü kadın güçlü gelecektir.
ANIL ALAN: ENGELLİLER İÇİN SAHNEDEYİM
Gıda skandalı bitiyor: Sucuğa sakatat, baklavaya ay çekirdeği
Ece Gürel yıllar önce yarışma programına katılmış! Hayalini açıklamış
Gaziosmanpaşa Belediyesi’nden Kutsal Mekanlara Manevi Yolculuk
Ece Gürel’in cenazesi ailesine teslim edildi, cenaze programı belli oldu
Ece Gürel hayatını kaybetti
Ece Gürel’in kıyafetleri incelenmek üzere emniyete götürüldü:
Sultangazi’li Çocukların “İyilik Kumbarası” Var
Arama Kurtarma ekipleri iftar sofrasında buluştu