34,2716$% -0.01

Artvin'de Kaçkar Turizm Birliği Meclis Toplantısı gerçekleşti

Rize ve Artvin’in turizm potansiyelini artırmak amacıyla kurulan Kaçkar Turizm Birliği Meclis Toplantısı, Artvin’de gerçekleştirildi.

ANKARA-BHA

Rize ve Artvin’in turizm potansiyelini geliştirmek amacıyla kurulan Kaçkar Turizm Birliği’nin Meclis Toplantısı, Artvin’de düzenlendi.

Toplantının ev sahipliğini Artvin Valisi Dr. Turan Ergün üstlenirken, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Devlet Su İşleri 26. Bölge Müdürü Sinan Yıldız, Kaçkar Turizm Birliği Müdürü Yavuz Selim Erol, Rize ve Artvin İl Genel Meclisi üyeleri ve turizm sektörünün önemli isimleri de toplantıda yer aldı.

Toplantı öncesinde Vali Baydaş, yeni göreve başlayan Artvin Valisi Dr. Turan Ergün’ü makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Görüşme sırasında, Doğu Karadeniz Bölgesi’nin kalkınmasına yönelik projelerin yanı sıra, turizm altyapısı ve iki ilin iş birliği fırsatları da masaya yatırıldı.

Kaçkar Turizm Birliği Meclis Toplantısı’nda, Rize ve Artvin’in doğal güzellikleri ve zengin kültürel mirasının turizme kazandırılması için yapılacak çalışmalar ele alındı. Vali Ergün, Artvin ve Rize’nin binlerce yıllık kültürel mirasa sahip olduğunu ve bu değerlerin aktif olarak turizme kazandırılması gerektiğini vurguladı. Vali Baydaş ise Kaçkar Dağları’nın iki il için ortak bir değer olduğunu ve bölgenin turizmde daha da gelişmesi gerektiğini belirtti.

Toplantının ardından Vali Baydaş, Vali Ergün ve beraberindeki heyet, Deriner Barajı, Cam Seyir Terası ve Kaledibi İskelesi gibi önemli turistik noktaları ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

AK Parti'de Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Tokat ve Erzincan Gençlik Kolları Başkanları değişti