Bakan Tunç'tan Narin açıklaması: Kimsenin şüphesi olmasın!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır’da öldürülen Narin Güran'ın davasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Diyarbakır'da hayatını kaybeden Narin Güran'ın davasıyla ilgili olarak Adalet Bakanı Yılmaz Tunç önemli açıklamalar yaptı. Bakan Tunç, olayla ilgili Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmanın titizlikle ve çok yönlü olarak devam ettiğini ifade etti.

"Narin Güran'ın öldürülmesi hepimizi derinden üzdü. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri alınmaya devam ediliyor. Narin'in ölümüne sebep olanların bulunması için tüm deliller dikkatlice inceleniyor. Kamuoyu soruşturma süreciyle ilgili olarak, CMK'nın 157. maddesi gereği soruşturma evresindeki gizliliğe riayet edilerek bilgilendirilecektir," dedi Bakan Tunç.

Bakan Tunç, bazı basın kuruluşlarında ve sosyal medya platformlarında yer alan dezenformasyon içeren haberlere dikkat çekerek, soruşturmanın sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için herkesin hassasiyet göstermesini istedi. Ayrıca, Narin Güran'ın katillerinin adalete teslim edileceğine dair kararlılığını dile getirdi: "Kimsenin şüphesi olmasın! Narin'i vahşice öldürenler yargının önünde hesap vereceklerdir."