Bakan Yerlikaya, TUSAŞ'taki terör saldırısının detaylarını paylaştı: 4 şehit 3'ü ağır 14 yaralı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, TUSAŞ’ın Ankara Kahramankazan’daki tesislerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısının ardından basın açıklaması yaptı.

Ankara'da, TUSAŞ'ın Kahramankazan'daki tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleşti. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırıyla ilgili bir açıklama yaparak, biri kadın olmak üzere iki teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Saldırı, öğleden sonra saat 15.26'da gerçekleşti. Bakan Yerlikaya, saldırı sonucu 4 kişinin hayatını kaybettiğini ve 14 kişinin de yaralandığını belirtti. Yaralılardan 3'ünün durumunun ağır olduğunu ifade eden Bakan, tüm yaralılara acil şifalar, şehitlere ise Allah'tan rahmet diledi.

Bakan Yerlikaya, "Milletimizin birliğine kastedenlere karşı kararlı bir şekilde mücadele edeceğiz. Devletimizin ve milletimizin gücü her zaman zafer kazanacaktır" dedi. Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın saldırı hakkında sürekli bilgilendirildiğini ve teröristlerin kimliklerinin belirlenmesi ile bağlantılı oldukları örgütlerin tespiti için çalışmalara devam edildiğini açıkladı.