Bakanlar, Diyarbakır’da Narin Güran'ın kabrini ziyaret etti

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül’de cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran’ın kabrini ziyaret etti.

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de hayatını kaybeden 8 yaşındaki Narin Güran'ın kabri, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından ziyaret edildi. Bakanlar, Tavşantepe Mahallesi Mezarlığı'nda Narin'in mezarı başında dua ederek, karanfil bıraktılar.

Ziyaret sırasında Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Suna Kepolu Ataman, Galip Ensarioğlu ve Mehmet Sait Yaz, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, Bağlar Kaymakamı İsmail Pendik, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Aydın Polat ve İl Müftüsü Celal Büyük de hazır bulundu. İl Müftüsü Büyük, Kur'an-ı Kerim okudu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş ve heyetimizle birlikte Narin kızımızın kabri başında dua ettik. Bu acı olay hepimizi derinden üzdü. Narin, gülüşüyle ve neşesiyle dünyayı güzelleştiren bir yavrumuzdu. Allah'tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise sosyal medyadan, "Diyarbakır'da vahşice öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran'ın kabri başındaydık. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş ve İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya ile birlikte, adı gibi Narin olan kızımızı dualarla andık. Narin'e Allah'tan rahmet diliyorum. Narin'in katillerinin adalete teslim edilmesi için her türlü çabayı göstereceğiz. Narin'in davasını yakından takip edeceğiz." dedi.