BAKIRKÖYDE TÜRKİYE KONUŞTU

Türkiye Konuşuyor Platformunun düzenlemiş olduğu Panelde bir araya gelen 22 Partinin genel başkanları İttifak için karar aldı.

“Leyla Gencer opera salonunda gerçekleştirdiği bir organizasyonla toplandı 22 Partinin bir araya gelerek ittifak kuracağı toplantının konusu ise Türkiye “ Gündemi oldu. Yapılan toplantıya ev sahipliği yapan Büyük Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Durmaz, Toplantıda partinin başına geçecek ismin de Eski Başbakanlardan Tansu Çiller’in Olacağını söyledi.

   Toplantıya (MHP) Eski Milletvekili SİNAN OĞAN ( ABP) BEDRİ YALÇIN ( BTP( HÜSEYİN DURMAZ ( MP) MUHAMMET UZUN İl Başkanlarının ilçe Başkanlarının Dava Arkadaşlarının Basın mensuplarının katılımıyla Gerçekleşti.

BTP Genel başkanı Hüseyin Durmaz, Eğitim sisteminin değinerek şöyle konuştu. Devlet Destekli eğitimin zamanla paralı eğitime dönüşüyor olması büyük sıkıntılar getirmektedir devlet destekli eğitim olmazsa olmazıdır. Ücretsiz kaliteli eğitim bütün vatandaşlarımızın yararlanması gerekmektedir, en az lise dönemini devlet destekli bitirmek durumdadır. Son beş yıldır imam hatiplerin yeniden eski statülerin kazandırılması gerekir, bilim ağırlıklı eğitimin ağırlıklı olduğu okullarda bütün çocuklar ailelerinden koparılmadan eğitim almak durumundadır. Dedi.

Büyük Türkiye Partisi Genel başkanı Hüseyin Durmaz ve 22 partisi Genel başkanları ve birçok delegeler panelde konuşmacılar ittifak toplantısı yapmak üzere bir araya geldiler ve bu görüşmede tekrar görüşmek üzere bilgiler konuşmalar neler yapılması gereken planlamalar yapılarak konuşma son buldu.

 Büyük Türkiye Partisi Bayrampaşa ilçe Başkanı Yücel ÖZCAN, Konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Büyük Türkiye partisinin, Siyasete yön verecek adımları olacak dedi. Siyasetin emek ve zaman işi olduğunu söyleyen Özcan, Bayrampaşa’ da artık siyasetin halkın katılımıyla demokratik, çoğulcu bir siyaset anlayışı ile yapılacağının altını çizdi.

Haber : Kıymet Taylan