Bal Gibi Rüşvet ağı tıkır tıkır işledi

İstanbul il Nüfus müdürlüğünde, görevli bir kişi temizlikçi olarak çalıştığı kurumda Özel kalem olarak üstüne vazife olmayan işlere kalkıştı, bunun duyulması üzerine yeni gelen il Müdürü bu kişiyi Eyüpsultan, a yolladı. Bunun üzerine buradan başka bir il müdürlüğüne giderek orada ballı rüşvet çarkına devam etti.

Ballı rüşvetin nasıl işlediği ise akıllara durgunluk verecek türden, İstanbul Nüfus müdürlüğüne gelen kişilerin işlerini yapmak için bir dükkandan bal almaları söyleniyor. Dükkana giden kişi de bal alarak binlerce doları bir kilo bala karşılık veriyor. Böylece rüşvet olayı bala dönüşüyor.

Gittiği ilde rahat durmayan bu kişi henüz 19 yaşındaki kızına özel ve muazzam bir okul açıyor. Kızının üstüne yaptığı okulda tıkır tıkır işliyor.

Bu arada 3 adet milyonlarca değerinde arsa da almayı ihmal etmiyor. 3 tanesi Çanakkale'de birde Edirne'de olmak üzere 3 adet arsa alıyor.

Bir tanesini satıp Baba evinin üstüne ev yaptırıyor. Bu arada define aramalarına devam eden kocası üst düzey bir yöneticinin makam şoförlüğünü de yapıyor. Ancak herşeyi bilen koca biraz işleri abartıyor. Üst düzey yöneticinin korumasına yönetici istedi diye herşeyi yaptırıyor.. Ballı rüşvet çarkına içine kimi bulursa çekiyor...

Gazetemizde yolsuzluk dosyası detayları kişi isimleri ve dosyada adı geçenlerin de yer aldığı ballı rüşvet çarkını yazacak...Gazetemizi bekleyin