DOLAR

33,9818$% 0.11

EURO

37,7251% -0.39

STERLİN

44,7272£% -0.19

GRAM ALTIN

2.726,78%-0,69

ONS

2.497,13%-0,76

BİST100

9.771,16%-1,67

a

BANA OY VERMEYİN İBB DE MURAT KURUM’A OY VERİN


31 Mart yerel seçimlşerinden sonra Belediye başkanın değişimi yapılan yerlerden biride Gaziosmanpaşa oldu. Hasan Tahsin Usta’nın bana oy vermeyin İstanbul’da Büyükşehirde büyükşehire oy verin ben nasıl olsa garantiyim diye, seçmenlerden kendisi için oy istemeyip İBB için oy istediği, o tarihin üstünden aylar geçti.

Gaziosmanpaşa ‘ herşey daha güzel olacak derken yönetimi değişime giden Belediye Başkanı, Hakan Bahçetepe, geçmiş dönem borçlarıyla başbaşa kaldı. geçmişte Belediye Başkanı Hasan Tahsin Ustanın yaptığı borçları ödemek için çareler arayan Bahçetepe, bir de üstüne Eski çalışanları tasfiye etmeye başlaması üzerine, işler iyice arap saçına döndü. Çevrede CHP ” li başkan Hakan Bahçetepe’ye destek veren kişileri bile çileden çıkaran, yazılar sosyal medyada Gaziosmanpaşa “nın gündemine oturmaya başladı.
Geriye kalan, Başkan yardımcıları yılladır başkan yardımcılığı Yaptığıı halde kendini eleştiren başkan yardımcıları, kendine özgü videolar çekip Başkan Bahçetepe “yi eleştirmeye başladı buradan da birşey çıkmayacağını geçde olsa anlayan başkan yardımcıları yılladır Kötü Yönettikleri Gaziosmanpaşa, belediyesini sönürdüklerini Başkan Bahçetepe “nin ifadeledelerinin yanlış olduğunu sosyal medyadan yayınladıkları videolarla kendilerini haklı çıkarmaya başladı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Tüm haramların helal olduğu bir dünya Türkiye

HIZLI YORUM YAP