40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
4.309,12%-0,18
7.021,00%0,34
28.001,00%0,34
3.335,67%0,36
10.222,02%-0,03
4782277฿%1.63469

“65. hükümetin ilk yüz günü” başlıklı toplantıda konuşan Başbakan Binali Yıldırım’ın gündeminde FETÖ ve PKK ile mücadele operasyonları vardı. Çözüm sürecine ilişkin “Çözüm mözüm yok kardeşim. Çözüm vatandaşla o fırsatı kaçırdılar. Aramızdaki bu hainleri çıkaracağız” diyen Yıldırım Güneydoğu’daki narkotik operasyonları ile bölücü örgüt PKK’ya vurulan darbeleri de anlattı.
Yıldırım “Diyarbakır, Siirt ve Şırnak’ta yapılan çalışmalarda 40 ton uyuşturucu ele geçirildi. Avrupa’ya götürüyorlar oradakileri zehirliyorlar Avrupa’lılar nhe zaman akıllanacak. Onlar sergi açtırmaya devam etsinler. 77 milyon kök kenevir imha edildi. Bu uyuşturucu işine bulaşan. 8561 kişi gözaltına alındı. Bu uyuşturucunun parasal değeri 4 katrilyon. 1 ayda yapılan operasyonun sonucu” diye konuştu.
Özellikle Güneydoğu’daki bazı belediyelerin bölücü örgüt PKK’ya destek verdiğini savunan Başbakan dün gece yarısı çıkan KHK’ları hatırlatarak “gerekli çalışmalar yapıldı. Gereğini yapacağız” diye konuştu.
Başbakan Yıldırım sözlerine şöyle devam etti;
“Emeklilikte otomatik katılımı getirdik. Millet parasını tasarruf edecek. Devlet de katkı sağlıyor.
Vatandaş tasarruf yaparken devlet de katkı sağlıyor. Tasarruf miktarımızı artırmış olacağız.
Büyük projeler artık 10 sene 20 sene beklemeyecek. Bunlara bakmadan varlık fonundan büyük projeler gerçekleştirilecek. Türkiye’deki istikrar korunacak. Dünya küçülüyor. Dünyada büyüme yok. Dünya ticareti azalıyor. Dünya fakirliyor. Bütün bu şartlara rağmen Türkiye dünyada en fazla büyüyen ülkeler arasında ikinci üçüncü sırada yer alıyor. Terör var darbe yedik bütün bunlara rağmen ekonomimiz dimdik ayakta.
3 ay içinde memleketin başına gelen işler pişmiş tavuğun başına gelmedi.”


İçişleri Bakanlığını alnının akınla inşallah yaparsın Süleyman Soylu’
Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Özdil: 5.000 m²’lik Taşınmazlar Geri Alındı..

Moda Tasarımcısı Erol Albayrak “Moira by Urfa” Koleksiyonuyla Muhteşem Defileye İmza Attı..

Şile Belediye Meclisi Ekim Ayı İlk Oturumunda Borçlar ve Şile Bezi Festivali Tartışıldı

Ak Parti Şile Belediye Meclis Üyesi Onur Taylan: Eleştirilerim Sizlere Değil Genel Başkanınıza ve İl Başkanınıza

Down sendromlu sanatçı Madaslı’nın ‘Masumiyetin Kırmızısı’ serigisi Tekirdağ’da

LİSE ÖĞRENCİLERİNE KARİYER GELİŞİMİ EĞİTİMİ UZAY TEKNOLOJİSİYLE AKTARILACAK

Türkiye ile Bulgaristan Maçında Heyecan: 2026 Dünya Kupası Kritik Deplasman

ATEŞ TESİSAT KANAL GÖRÜNTÜLEME

Mustafa Sandal’dan Hüseyin Baş’a; Seviyorum seni adam!
Muhtarlık seçim sonuçları! Mahalle muhtarınızı nasıl öğrenebilirsiniz? Muhtarlık sonuçları sorgulama
OZAN AHMET TAŞKIN BİZ GELİRİZ DEVLET BEYİM,
Deva Partisi Sarı kart Gösterdi
Kastamonulu Şevket Doğan
AÇIZ AÇ
Ekotom Hastanesi Başhekimi çirkin olaya cevap verdi işte videonun gerçeği
Avrupa Birliği Gazetesi 232 Sayısı