38,8132$% 0.02
43,4974€% 0.01
51,7430£% 0.02
4.046,59%-0,16
3.241,63%-0,25
9.700,17%-0,48
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Caferpaşa Kültür Sanat Merkezinde her pazar günü Eyüplü çocuklarla buluşan Ercüment Balakoğlu ile Masal Ağacı programını ziyaret etti.
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Caferpaşa Kültür Sanat Merkezinde her hafta pazar günü saat 12.00’da gerçekleştirilen Ercüment Balakoğlu ile Masal Ağacı programını ziyaret etti. Ziyaret sırasında çocuklarla beraber anlatılan masalları dinleyen Başkan Remzi Aydın, çocukluk günlerine geri döndüğünü söyledi.
Program sonunda Başkan Aydın, Masal Ağacı’nda masalları sesli bir şekilde okuyan ve aynı zamanda masal kahramanlarını da canlandıran Ercüment Balakoğlu’nun anlattığı masalları dinlerken keyif aldığını belirtti. Başkan Aydın, “Masal Ağacı programının çocuklar için eğitici ve öğretici olacağına inanıyoruz. Ercüment Bey, usta bir sanatçı. Çocuklara masal kahramanlarının karakterlerini eğlenceli ve öğretici bir şekilde aktarıyor. Çocuklar da dinlerken büyük keyif alıyor.” dedi.
Ziyareti için Başkan Aydın’a teşekkür eden Ercüment Balakoğlu, sonrasında çocuklara kitap hediye etti.
Simurg, Öğrencileri TEOG’a Hazırlıyor
Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odasından Sosyal Medya ve Yapay Zeka Eğitimi..
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Yunanistan'da: Ege'yi bir 'barış denizi' haline getirme hedefi
Narin Güran'ın katledildiği köyün imamıyla flaş iddia!
Türkiye Organ Nakli Vakfından anlamlı çağrı: "Hayat devam etsin"
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Yunanistan'da: Ege'yi bir 'barış denizi' haline getirme hedefi
Narin Güran'ın katledildiği köyün imamıyla flaş iddia!
Türkiye Organ Nakli Vakfından anlamlı çağrı: "Hayat devam etsin"
Ankaragücü, Esenler Erokspor karşısında 3 puanı 3 golle aldı
DEVA Partili Karal, okul önlerinde meydana gelen trafik kazalarını Meclis gündemine taşıdı
Ana Yol Partisi İstanbul İl Kongresi Coşkulu Geçti: Ali Karakurt, Çarpıcı Mesajlar Verdi
Madem maaşlar artınca ekonomi batıyor asgari ücreti ve emekli maaşını düşürelim!
BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz ile bir araya geldi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.