• AVRUPA BİRLİĞİ GAZETESİ
  • Eyüp

BAŞKAN DENİZ KÖKEN AK PARTİ KADIN KOLLARI ESKİ YÖNETİM ÜYELERİ İLE BİRLİKTE ÇİFTALAN EYÜPSULTAN PLAJINI İNCELEDİ

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken geçtiğimiz hafta sonu Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcıları, Eyüpsultan Belediyesi Ak Parti Meclis üyeleri, Başkan Deniz Köken’in Danışmanı ve aynı zamanda Önceki dönem Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Hatice Yücel ve Yönetimi ile birlikte Çiftalan’da yapımını gerçekleştirdiği Projelerinden bir tanesi olan Eyüpsultan Plajını inceledi. Yönetimin beğenisini alan proje önümüzdeki sene için vatandaşların kullanımına sunulacağını açıkladı.

30 Ayda 30 Proje diyen Başkan Deniz Köken projelerinin tamamının tek tek tanıtımları için halka gezi turları düzenleyeceklerini ekledi.

Bunun için resmi web sitesi üzerinden halkın kayıt olabileceğini belirten Başkan kadın erkek tüm halkımız davetlidir dedi.

Haber : Hadise Ruyem AYDOĞAN

Eyüpsultan Robot Okulu, Teknofest’te finalde