DOLAR

40,2592$% 0.13

EURO

46,7280% 0.07

STERLİN

53,9463£% 0.2

GRAM ALTIN

4.309,12%-0,18

ÇEYREK ALTIN

7.021,00%0,34

TAM ALTIN

28.001,00%0,34

ONS

3.335,67%0,36

BİST100

10.222,02%-0,03

BİTCOİN

4782277฿%1.63469

a

BBP İLÇE BAŞKANINDAN ŞOK SÖZLER

Büyük Birlik Partisi ilçe Başkanı Fedai Karakol Gaziosmanpaşa Yapılması gerekenlerden ve yapılmayanlardan basetti.

Karakol; İlçe başkanlığı döneminde yerel siyasete yön veren kişiler arasında yer alıyor. Karakol ‘ a göre Gaziosmanpaşa, ‘da Sorunları çözmek adına yapılan girişimlerin yeterli olmadığını hatırlatarak, Çözüm reteçetelerini ilerleyen zamanlarda açıklayacaklarını ifade etti.

Satışa Çıkan Yerler elden çıkarılan kamu alanları; otopark sorunu ve daha çok sorunla ilgili konuşan Karakol ” bütün bunların fizibilite çalışmalarını yapıyoruz, şekillendi herşey ilerleyen günlerde bu açıklamaları da sizinle paylaşıcağım dedi.

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ İLÇE BAŞKANI FEDAİ KARAKOL AVRUPA BİRLİĞİ GAZETESİNİ ZİYARET ETTİ

Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Fedaî Karakol, Avrupa Birliği Gazetesi’ni ziyaret etti. Avrupa Birliği Gazetesi imtiyaz Sahibi Kıymet Taylan ile yaptığı görüşmede Yerel siyasetin ve Gaziosmanpaşa “nın içinde bulunduğu, siyasi gündemi değerlendirdi.

Ziyaret sırasında, yerel siyasi gündem ve partinin hedefleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Karakol, gazetemize yaptığı açıklamada, partinin projeleri ve Gaziosmanpaşanın geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

SUZAN DAĞLAR CİVAN İÇİN YENİ GÖREV

HIZLI YORUM YAP

HIZLI YORUM YAP