Beşiktaş Fibabanka, Eurocup'ta Joventut'u devirdi

EuroCup A Grubu'ndaki beşinci maçında Beşiktaş Fibabanka, kendi evinde İspanyol temsilcisi Joventut Badalona'yı 82-76'lık skorla mağlup etti.

ANKARA-BHA

Beşiktaş Fibabanka, EuroCup A Grubu'nda evinde ağırladığı İspanyol ekibi Joventut Badalona'yı 82-76'lık skorla devirdi. Fibabanka Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmada, Beşiktaş özellikle ikinci yarıdaki etkili performansıyla galibiyete uzandı. Siyah-beyazlılar, dengeli bir başlangıç yaparak ilk periyodu 21-20 önde tamamladı. İkinci periyotta da üstünlüklerini koruyan Beşiktaş, devre arasına 42-41 önde girdi. Üçüncü periyotta da rakibine fırsat tanımayan Beşiktaş, son çeyreğe 58-54'lük skor avantajıyla girdi. Son periyotta ise hücumda etkili bir oyun sergileyen Beşiktaş, maçı 82-76'lık skorla kazandı.

Beşiktaş'ta Kyle Allman 16 sayıyla takımının en skorer ismi oldu. Conor Morgan ve Kelan Martin de 10'ar sayıyla galibiyete katkı sağladılar. Joventut Badalona'da ise Ante Tomic 17 sayıyla takımının en etkili oyuncusuydu. Artem Pustovyi'nin 16 sayılık performansı mağlubiyeti önleyemedi.