Beylerbeyi Spor 3’te 3 yaptı; zirveye ortak oldu

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde mücadele eden Beylerbeyi Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı ligin 3’üncü haftasında karşılaştığı Hakkarigücü Spor’u 1-0 mağlup ederek 3’de 3 yaptı, puanını 9’a çıkararak averajla liderin arkasında ikinci sıraya yerleşti.   

İstanbul / BHA

KIRAN KIRANA MÜCADELE

Yeni transferlerle kadrosunu güçlendiren Beylerbeyi Spor Kulübü, yeni sezonunda şampiyonluk için amansız bir mücadeleye girişmiş durumda. Kırmızı-yeşilliler, ligin ilk maçında Beşiktaş Unıted Payment Kadın Futbol Takımı'nı kendi sahalarında 3-0'lık net bir skorla geçerek büyük bir galibiyetle başlangıç yaptı.

İkinci haftada ise deplasmanda Fatih Vatan Spor'u 1-0'lık skorla mağlup ederek üst üste galibiyet serisini sürdürdüler.

1-0'LIK SKORLA GEÇTİ

Beylerbeyi Spor Kulübü, ligin üçüncü haftasında ise kendi sahalarında ağırladıkları Hakkarigücü Spor Kulübünü 1-0'lık skorla geçmeyi başardı. Bu galibiyetle kırmızı-yeşilli ekip, ligde iddialı olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

LİGDE İKİNCİ SIRADA

Hikmet Ayberk Han Tiryaki, Emirhan Karayel ve Mustafa Boylu hakem üçlüsünün yönettiği Üskürdar Beylerbeyi 75’inci Yıl Stadı'nda oynanan karşılaşmada Beylerbeyi Spor Kulübü, elde ettiği galibiyetle puanını 9'a yükseltti. Bu sonuçla, lider Fenerbahçe'nin ardından averajla ikinci sırada yer alan Beylerbeyi Spor Kadın Futbol takımı, ligde önemli bir konuma yükseldi.

ŞİMDİKİ RAKİP EREĞLİ

Gelecek hafta, Beylerbeyi Spor Kulübü'nün rakibi KDZ. Ereğli Belediye Spor olacak. Kırmızı-yeşilliler, bu zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına bir günlük aranın ardından başlayacak.