37,7251% -0.39

44,7272£% -0.19

BEYOĞLUSPOR KULÜBÜ’NDEN FEDERASYONLARA AMATÖR TAKIMLAR ÇAĞRISI

İstanbul’un köklü spor kulüplerinden BeyoğluSpor Kulübü, Türkiye’deki amatör spor kulüplerinin karşılaştığı zorluklara dikkat çekti. Kulübün 2. Başkanı Stelyo Muhlidis, federasyonların amatör kulüplere gereken ilgiyi göstermediğini belirterek, bu durumun genç sporcuların gelişimini olumsuz etkilediğini vurguladı.

Muhlidis, “Her sezon başında bütün branşlarımızla ilgili planlarımızı, taleplerimizi federasyonlara iletiyoruz. Ancak, birçok kez bu taleplere cevap dahi alamıyoruz. Amatör kulüplerin spor ekosisteminin vazgeçilmez bir parçası olduğunu unutmamalıyız,” dedi.BeyoğluSpor Kulübü olarak, genç sporcuların doğru eğitim ve olanaklarla spor hayatına devam edebilmeleri için amatör kulüplere verilen desteğin artırılmasını beklediklerini ifade eden Muhlidis, “Bugünün amatör sporcuları, yarının profesyonel yıldızlarıdır. Onlara yeterli desteği sağlamazsak, potansiyelini tam anlamıyla kullanamayan bir nesil sporcuyla karşı karşıya kalabiliriz,” diye ekledi.Kulüp olarak, amatör sporun Türkiye’deki gelişimine katkıda bulunabilmek için birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirten Muhlidis, federasyonların da bu konuda üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesini beklediklerini ifade etti. BeyoğluSpor Kulübü, amatör sporun Türkiye’de hak ettiği değeri görmesi için çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

AVANTGARDE COLLECTION “DOĞA ANA-MOTHER EARTH” KONSEPTİYLE CONTEMPORARY İSTANBUL’DA SANATSEVERLERLE BULUŞTU