DOLAR

34,1092$% 0.26

EURO

38,1167% 0.12

STERLİN

45,4547£% 0.29

GRAM ALTIN

2.874,94%1,63

ONS

2.620,36%1,31

BİST100

9.900,25%-0,76

a

Çanakkale'de canlı ameliyat eşliğinde kapalı fıtık cerrahi eğitimi yapıldı

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesinde Genel Cerrahi uzmanları, ÇOMÜ Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Öğretim Üyeleri, asistanları ve Ameliyathane Hemşirelerinin katılımıyla canlı ameliyat eşliğinde Laparoskopik (Kapalı) Fıtık Cerrahi eğitimi yapıldı.

BİROL GÜNGÖRDÜ / ÇANAKKALE-BHA

Çanakkale MAE Devlet Hastanesi’nde, üç farklı teknikle gerçekleştirilen kapalı kasık fıtığı ve iki farklı teknikle uygulanan kapalı göbek fıtığı ameliyatları, interaktif bir ortamda gerçekleştirildi. Ameliyatlara, Genel Cerrahi Uzmanları Op. Dr. Özgür Kurtkulağı, Op. Dr. Mehmet Ali Karacaer ve Eğitmen Doç. Dr. Yaşar Özdenkaya katılarak deneyimlerini paylaştılar.

Çanakkale MAE Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanları Op. Dr. Özgür Kurtkulağı ve Op. Dr. Mehmet Ali Karacaer, kapalı fıtık ameliyatlarının hastanenin uzun süredir uyguladığı bir yöntem olduğunu ve farklı tekniklerle sürekli geliştiğini vurgulayarak yüksek katılımdan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Hastane Başhekimi Op.Dr. Hasan Keser, uzmanlara ve Eğitmen Doç. Dr. Yaşar Özdenkaya’ya değerli katkılarından dolayı teşekkürlerini sunarak, hastanenin gelişimine ve sağlık hizmetlerine katkı sağlayacak bu tür organizasyonların devam edeceğini belirtti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Dev derbi yarın!

HIZLI YORUM YAP