Çaykur Rizespor, Süper Lig'de 5 maç sonra galip geldi

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Çaykur Rizespor ile Antalyaspor, Çaykur Didi Stadı'nda karşılaştı. Çaykur Rİzespor 5 maç sonra kazandı.

Çaykur Didi Stadı'nda oynanan Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında, Çaykur Rizespor ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. 5 maçlık galibiyet hasretine son veren Çaykur Rizespor, ligin başında istediği performansı yakalayamamış ve son 5 maçında gol bile atamamıştı. Ancak 2 maçtır gol yollarında suskun olan Antalyaspor'a karşı, 38. dakikada Jurecka'nın golüyle öne geçtiler. Kısa bir süre sonra, 44. dakikada Husniddin Alikulov skoru 2-0'a taşıdı ve ilk yarı bu sonuçla sona erdi. Maçın ikinci yarısında, Antalyaspor ataklarını artırarak tek kale oynadı. 87. dakikada A. Gaich'in golüyle farkı 1'e indiren Antalyaspor, beraberlik için son dakikalara kadar mücadele etti, ancak golü bulamadı ve maç 2-1 Çaykur Rizespor lehine sonuçlandı.

Gelecek hafta Bodrum FK'ya konuk olacak olan Çaykur Rizespor puanını 7'ye yükseltirken, 8 puanda kalan ve 3 maçtır galibiyet hasreti çeken Antalyaspor, sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak.