34,2894$% -0.02

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: "Terör Türkiye'nin kardeşliğini zedeleyemez"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'ye (TUSAŞ) yönelik terör saldırısına tepki gösterdi.

ANKARA-BHA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TUSAŞ’a yönelik terör saldırısını sert sözlerle kınadı.

Özel, açıklamasında saldırının ülkenin birlik ve beraberliğini baltalamaya yönelik bir girişim olduğunu belirtti. Diyarbakır’da ziyaretleri sırasında saldırı haberini alan Özel, hemen Ankara’ya dönme kararı aldı.

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası’nda yaptığı basın açıklamasında, saldırıyı lanetleyen Özel, şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Ayrıca İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile görüştüğünü ve rehinelerin sağ salim kurtarıldığını duyurdu.

Türkiye’nin teröre karşı mücadelesinin kararlılıkla devam edeceğini vurgulayan Özel, “Hiçbir saldırı Türkiye’nin kardeşlik ve dayanışma ruhunu sarsamayacak.” dedi. Özel, saldırının tüm yönleriyle aydınlatılması için gerekenin yapılması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Türk Telekom, Euro Cup'ta Valencia'ya mağlup oldu