38,0128$% 0.06
41,3333€% 0.71
49,2860£% 0.55
3.704,69%0,45
3.035,32%0,52
9.773,48%1,28
Dünya Müslüman İş Alemi MÜSİAD Fuarı ve Uluslararası İş Forumu Kongresi’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin ekonomik performansını ve göç politikasını ele aldı. TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte önemli açıklamalarda bulundu.
88 ülkeden katılımcıyı ağırlayan MÜSİAD Expo’nun ticaret hacmini önemli ölçüde artıracağını vurgulayan Erdoğan, tekstil, savunma ve inşaat sektörlerinin fuarda ön plana çıktığını belirtti. Hedeflenen 1 milyar dolarlık ticari iş birliğinin gerçekleştiğini müjdeledi.
Erdoğan, göçmen sorununa insani açıdan yaklaşılmasının önemini vurgulayarak, Türkiye’nin 3,5 milyondan fazla yerinden edilmiş kişiye ev sahipliği yaptığını ve düzensiz göçle mücadeledeki kararlılığını dile getirdi.
17 çeyrektir kesintisiz ekonomik büyümenin sürdüğünü belirten Erdoğan, 2024 sonunda milli gelirin 1,3 trilyon doları, kişi başına gelirin ise 15 bin doları aşması beklentisini paylaştı. Ayrıca, istihdamda yıllık 1 milyonluk artış olduğunu kaydetti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasını “Ekonomimiz istikrar kazanıyor ve milletimizin refahı için çalışmalarımız devam edecek” sözleriyle sonlandırdı.
Teröre ağır darbe: 4 terörist etkisiz hâle getirildi
Kaşif Çocukların Tekne Orucu Heyecanı
Kandil Simitleri Sultangazili Miniklerden
AVRUPA BİRLİĞİ GAZETESİ 281 SAYI
Kastamonulular İftar Yemeğinde bir araya geldi
İlçenin Dört Bir Yanında Ücretsiz Wi-Fi Hizmeti
Fatih Savaş dua ve tövbenin önemine dikkat çekti
GAZİOSMANPAŞA SGK TAŞINIYOR:
Sultangazi Sosyal Güvenlik Merkezi Yol Tarifi
İzmir’de Toplantı ve Gösteriler 29 Mart’a Kadar Yasaklandı
Başkan Dursun’dan Ramazan Bayramı Mesajı
15 Temmuz Köprüsünde polis aracı kaza yaptı! 2 polis yaralı
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Sultangazi’de Ramazan Etkinlik Alanını Ziyaret Etti
Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri ve aileleri iftarda buluştu
Daha güvenli Eyüpsultan için kentsel dönüşümü hızlandırıyoruz
Yunanistan Gümülcine’de Gönül Sofrası Kuruldu
Eyüpsultan’da Ramazan’ın son günleri coşkuyla geçiyor
FEDAİ KARAKOL GAZİOSMANPAŞA BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ İLÇE BAŞKANI
GOP EMLAK
EMİR ABİ SINAV KURS YÖNETİM KURULU BAŞKANI
YAYLA PEYNİRCİLİK GAZİOSMANPAŞA
MUSTAFA DEMİR YAPI-KUR YÖNETİM KURULU BAŞKANI
KERİM GÜL EYÜPSULTAN BELEDİYE MECLİS ÜYESİ
BANU YABAŞ İLGAR DEMOKRAT PARTİ GAZİOSMANPAŞA İLÇE BAŞKANI
ORHAN TANAS GAZİOSMANPAŞA ERZURUMLULAR DERNEK BAŞKANI
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.