Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Şakirpaşa Havalimanı açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çukurova Havalimanı’nın açılışı sonrası Adana Şakirpaşa Havalimanı’na yönelik yürütülen iddialara dair önemli açıklamalarda bulundu.

Çukurova Havalimanı'nın açılışının ardından Adana Şakirpaşa Havalimanı'nın geleceğiyle ilgili ortaya atılan iddialara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Çukurova Havalimanı'nı açtığımızda bazıları Şakirpaşa'yla ilgili yoğun bir dezenformasyon kampanyası başlattı. Akıl, vicdan ve siyasi ahlakla bağdaşmayan pek çok iddia ortaya atıldı." dedi. Ancak Erdoğan, bu iddiaların hiçbir gerçeklik payı olmadığını belirterek, Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda gerçekleştirilen TEKNOFEST'in bu gerçekleri gözler önüne serdiğini vurguladı.

Gençlere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gençlerimiz, birilerine aldırmadan endişelenmesin. Şakirpaşa, geçmişten çok daha önemli ve hayati görevler üstlenmeye devam edecek." diye konuştu. Millî Teknoloji Hamlesi'nin sembolü haline gelen TEKNOFEST'in sadece bir başlangıç olduğunu vurgulayan Erdoğan, Şakirpaşa Havalimanı'nın tarihine ve misyonuna uygun olarak, daha etkin bir şekilde kullanılmaya devam edileceğini de sözlerine ekledi.