DOLAR

34,2452$% 0.28

EURO

37,6376% -0.37

STERLİN

45,0841£% 0

GRAM ALTIN

2.921,73%0,22

ONS

2.653,23%-0,08

BİST100

9.109,34%2,37

a

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni atama kararları: Beyrut Büyükelçisi değişti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete, çeşitli kurumlarda önemli atama ve görevden alma kararlarını duyurdu.

Resmi Gazete’de yayımlanan kararnameler, Türkiye’nin farklı kurumlarında önemli değişikliklere işaret ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla duyurulan atama ve görevden almalar, Vakıflar Genel Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı’nı etkiliyor.

Vakıflar Genel Müdürlüğü’nde, Hatay, Kastamonu, Samsun ve Trabzon’daki Bölge Müdürlüklerinde görev değişiklikleri yaşandı. Ümit Gökhan Çiçek, Erdal Pınar, Ali Erkan Öztürk ve İsmet Çalık görevlerinden ayrılırken, yerlerine sırasıyla Adem Bozkurt, Halil Alper, Hüseyin Uysal ve Reşat Asrak atandı. Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne ise Erdoğan Tunç atandı.

Vakıflar Meclisi’nde de Adnan Er ve Mevlüt Çam üyeliğe atandı. Milli Eğitim Bakanlığı’nda ise Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Behçet Bakır getirildi.

Dışişleri Bakanlığı’nda da önemli atamalar yapıldı. Zeynep Kızıltan, Türkiye’nin AGİT Daimi Temsilciliği’ne, Esen Altuğ OECD Daimi Temsilciliği’ne, İrfan Neziroğlu İslamabad Büyükelçiliği’ne ve Murat Lütem Beyrut Büyükelçiliği’ne atandı.

Bu atamalar, Türkiye’nin farklı kurumlarında yeni bir yönetim anlayışının benimsendiğini ve kadrolarda değişikliğe gidildiğini gösteriyor. Bu değişikliklerin, eğitim, vakıflar ve dış politika alanlarında yeni bir dönemin başlangıcı olması bekleniyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Anadolu Efes, son çeyrekteki oyunuyla Bologna'yı devirdi

HIZLI YORUM YAP