DEVA PARTİSİ SOKALARIN TOZUNU ALDI

Deva Partisi Gaziosmanpaşa “ ilçe teşkilatı İlçe Başkanı Mehmet Halil Hayta”nın öncülüğünde sokak sokak gezerek broşür dağıttı. Deva partisini tanıttı. Esnaflara yapacaklarından söz eden Deva Partililer, cadde ve ara sokaklarda, hiç ziyaret edilmeyen, esnafları ziyaret ederek, sorunlarını dinlediler, çözümün sadece, Deva da olduğunu söylediler….

İlçe Başkanı Mehmet Halil Hayta ilçenin mahalle ve sokaklarında vatandaşlarla bir araya geldi, bir çok vatandaşın kapısını çalarak partisiyle ilgili bilgi verdi…

Hayta ve ekibi ilçenin sokaklarına çıkarma yaparak vatandaşlarla buluştu, çalınmadık kapı bırakmayan ekip, kıraathanede vatandaşlarla sohbet ederek gündemi değerlendirdi, iletilen sorun ve taleplerin zaman kaybedilmeden çözülmesi sözünü verdi. Günlük yaşamı etkileyen sorunlarla ilgili olarak telefonla ilgili birimlerine talimat verdi.


Çocuklarla sohbet eden Halil Hayta ; hedeflerini sorarak eğitime mutlaka yoğunlaşmalarını isteyerek, ilçe buluşmalarıyla emanetin sahibi olan halkla bütünleşerek çözüme daha kolay ulaşmayı amaçladıklarını kaydetti.

Başkan Mehmet Halil Hayta ’yı hemen her gün halkın içinde görmekten mutlu olduklarını belirten vatandaşlar ise Siyasetçilerin yöneticilerin bu şekilde halkın arasında olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler….


“Seçimden seçime vatandaş hatırlanıyor algısını yıktık”
Başkan Mehmet Halil Hayta bazı vatandaşların burada toplanan mahalle sakinlerini dinleyerek taleplerle ilgili notlar aldı. İlçe başkanlığı
Görevine geldikten sonra sokaklarında olduklarını belirten önceki dönemlerde klasik hale gelen “siyasetçiler vatandaşı seçimden seçime hatırlıyor” algısını yıkmayı başardıklarını ve bu durumun halkta güven meydana getirdiğini söyledi.
Yapılan ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar da, bu tür buluşmaların sorunların çözümünü kolaylaştıracağını aktardılar.

Haber : Kıymet Taylan