KURTULUŞUN 100 YILINDA DEVA PARTİSİNDEN MEYDAN ÇIKARTMASI

Deva Partisi “ İlçe Başkanlığı Gaziosmanpaşa’ da 30 Ağustos “ kutlamaları çerçevesinde Meydana, da Vatandaşlarla buluştu.

Deva partisi Gaziosmanpaşa “ İlçe Başkanlığının düzenlediği organizasyonda İl Başkan Yardımcısı,  Nur Altınok  Katıldı.    
İlçe Başkanı Mehmet Halil Hayta ve yönetimi tarafından düzenlenen organizasyonda, 30 Ağustos , Zafer bayramına Yakışır bir organizasyonla vatandaşların karşısına çıktı.

Haber : Kıymet Taylan

Yoğun katılımın olduğu Meydan da “vatandaşlara Kuru Pasta ve limonata ikram edildi. Türk Bayrakları ile donatılan meydan da Vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtımı da yapıldı….

CHP STANTINI ZİYARET ETTİ:

Deva Partisi İlçe Başkanı Mehmet Halil Hayta “ ve yönetimi Meydan da Stant açan CHP “ ilçe başkanlığını ve CHP İlçe Başkanı, Hakan Bahçetepe ‘ve yönetimi de ziyaret ederek büyük jest yaptı.

Siyasette dostluğun kazanmasını kavga ve gürültünün bu ülkeye hiçbir şey katmayacağının altını Çizen İlçe Başkanı Hayta “ Halkın doğru tercihi yapacağına her zaman güvendiklerini ifade etti…

Bizler siyasetçiler olarak, barışık olursak halk da kendi içinde barışı sağlayacağına güvendiğini anlatan Hayta dostluk kazansın hak eden kazansın biz önce kendi içimizde kavga etmeyi bırakalım dedi.

Haber : Kıymet Taylan