35,9319$% 0.02
37,5098€% 0.19
45,0592£% 0.16
3.310,59%0,19
2.867,52%0,18
9.719,81%-0,89
Bosna sancak derneğinde yapılan programa, Uluslar arası İnsani yardım derneği Başkanı H. Musab Aydın, İstanbul Azerbaycan Dernek başkanı Hülya Ağasoy, Bosna Sancak Kültür ve dayanışma Derneği başkanı Hilmi Erdem, Türkiye Azerbaycan Dernekler federasyonu Başkanı Peruz Mehmetade, Azerbaycan Kadın Yazarlar Derneği Başkanı, Kebuter Hakuveran, ve dernek üyelerinin katılımlarıyla gerçekleşti.
Azerbaycan-Türkiye ilişkilerinin temelinde yatan ana etkenlerden birisi de “bir millet iki devlet” düşüncesi, yani toplumların kardeşliği olgusu gerçekleşti. Bosna Sancak Derneği, ve Vefa Derneği, iş birliği ile gerçekleşen yardım programında, Azerbaycanlı çocuklar kışlık kıyafetlerine kavuştu.
Vefa Derneği, Uluslararası yardım Koordinasyonu Genel Başkanı, H. Musab Aydın Konuyla ilgili Yaptığı Açıklamada, merkezi Almanya “da ” bulunan derneğimizin önceliğinde, Afrika “da ” ve dünyanın bir çok ülkesinde gerçekleştirilen yardım kampanyasının bir diğer örneği de şimdi burada gerçekleşti.
Avrupa”da yaşayan gurbetçi kardeşlerimizin yardımıyla yine burada bulunan Bosna sancak derneğinin katkılarıyla burada yardım severlerin yardımlarını buluşturmuş olduk….
amacımız çocuklarımızı sevindirmek, bu amaca ulaşmamıza vesile olan Azerbaycanlı yardım severlere Avrupa da ki özellikle Almanya ” daki yardım severlerimize teşekkür ediyorum.
buradaki çocukların selamlarını iletiyorum Almanya ” daki çocukların selamlarını da burada ki çocuklarımıza ilettik, yine buradakilerin selamlarını da Almanya “dakilere ileteceğiz inşallah diyorum katılan herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum dedi.
Haber : Kıymet Taylan
PARAN VARSA SAĞLIĞIN VAR