DOLAR

39,4311$% 0.21

EURO

45,4435% -0.62

STERLİN

53,4330£% -0.27

GRAM ALTIN

4.330,70%1,09

ÇEYREK ALTIN

7.055,00%0,88

TAM ALTIN

28.133,00%0,88

ONS

3.416,37%0,89

BİST100

9.132,00%-4,08

BİTCOİN

4131683฿%-2.05745

EĞİTİME DESTEK PLATFORMU YÜZYILI 2025 AİLE YILINDA GAZİOSMANPAŞA ‘ DA AİLE FORMU DÜZENLEDİ

Gaziosmanpaşa Bilinçli Aile Forumu, düzenlendi.

Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı Plevne Salonunda gerçekleşen programda, Çocukların ve gençlerin psikolojisi, ele alındı.

Yağmur GÜÇLÜ’ nun sunumuyla yapılan Program açılış konuşmasıyla başladı. Gaziosmanpaşa Kaymakamı İskender Yönden, ailenin önemine değindi. “Yönden, son yıllarda ailelerin dağıldığını boaşnmaların arttığına vurgu yaparak bundan en çok zarar gören çocukların olduğuna vurgu yaptı.

İstanbul Eğitime Destek Platformu İlçe Koordinatörü Kerem AKPINAR, da Örf adet kültürün en güzel örneğinin yaşandığı, Ülke olarak Türkiye’ nin son yıllarda, yaşanan olaylardan çocukların memnuniyetsizliğinden bahsetti. Günümüz soruınlarının başında gelen bağımlılıkla mücade açısından bu tür toplantıların faydasına dikkat çeken Yönden” 2025 yılının Aile yılı olarak ilan edildi. dedi.

İstanbul Eğitime Destek Platformu Okul Aile Birliği Teşkilatlanma Koordinatörü Zeynep GÜNASLAN katıldı.
Geleceğin İnşasında “Bilinçli Aile Bilinçli Toplum Teknoloji Bağımlılığı Bağımlılıkla Mücadele
Okul Aile Birliklerinin Rolü Bağımlılığa Karşı Birlikte Güçlenmek Dijital Dünyada Aile İçi İletişim İl Milli Eğitim Şube Müdürü Zeynep AYDIN ” Uzman Psikolog Tuğba ÖNCÜ
Dijital Dünyada Aile İçi İletişim Doktorant Din Sosyolojisi Uzmanı – Sümeyye Esra TEPETAM sunumuyla Dijital Bağımlılık ele alındı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Gaziosmanpaşa’da halk Hakan Bahçetepe Sahip çıktı.

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.