34,2737$% -0.01

Ekrem İmamoğlu, Bakan Mehmet Şimşek'le bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi.

İSTANBUL-BHA

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile bir araya geldi. İmamoğlu, görüşmede, özellikle metro projelerinin finansmanıyla ilgili konuları ele aldıklarını ve bakanlıkla çeşitli meseleleri görüştüklerini belirtti. Görüşmede, Türkiye Belediyeler Birliği olarak belediyelerin öncelikli mali sorunları ve bunlara yönelik çözüm önerileri de masaya yatırıldı.

Görüşmenin verimli geçtiğini belirten İmamoğlu, Bakan Şimşek’e teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi. İstanbul’un ulaşım altyapısını güçlendirmeyi ve belediyelerin mali sıkıntılarını gidermeyi hedefleyen İmamoğlu, bu tür diyalogların önemini vurgulayarak, şehrin projelerinin sürdürülebilirliği için işbirliklerinin devam edeceğini ifade etti.

TFF, Süper Lig'de 8. haftanın VAR kayıtlarını paylaştı