Ekrem İmamoğlu: "Bir tek 86 milyon milletimi tanırım"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultanbeyli Battalgazi İtfaiye İstasyonu açılış töreninde konuştu. İmamoğlu, "Parti işi araçtır, mesele millete hizmettir. Partime de öyle bakıyorum. CHP ferdi olmaktan gurur duyduğum bir parti ama bir araç olduğunu bilirim. Bir tek 86 milyon milletimi tanırım." dedi.

İSTANBUL-BHA

Sultanbeyli Battalgazi İtfaiye İstasyonu'nun açılış töreninde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, parti ayrımının kendileri için geçerli olmadığını vurguladı.

"Bizim ayrımcı zihniyetle işimiz yok. Biz halkın çocuklarını seviyoruz ve sevmeye de devam edeceğiz. Şimdi, geleceğe en iyi şekilde hazırlanma zamanı. Halkın sorunlarını ele almanın vakti geldi. Aynı çatı altında siyaset yapanlar birbirlerine sert bakışlarla yaklaşmamalıdır. Böyle davranan kimse benim yol arkadaşım değildir. Parti içindeki tartışmalarla geceyi gündüzü meşgul edenler hem millete hem de Atatürk'e ihanet ediyor. Parti, bir araçtır, önemli olan halkımıza hizmet etmektir. Ben de partimi bu şekilde görüyorum. CHP'li olmaktan gurur duyuyorum ama bunun bir araç olduğunu biliyorum. Benim tanıdığım tek şey 86 milyonluk milletimdir." dedi.