DOLAR

34,1243$% 0.29

EURO

38,1084% 0.11

STERLİN

45,4674£% 0.33

GRAM ALTIN

2.873,75%1,58

ONS

2.619,43%1,28

BİST100

9.900,25%-0,76

a

Engelli Öğrenciler Aileleriyle Birlikte ”Buğday Tanesi” Filmini İzledi

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Engelsiz Yaşam ve Dayanışma Merkezi’nde eğitim alan engelli öğrenciler ve aileleriyle birlikte, Engelli Milletvekili Serkan Bayram’ın hayatının beyaz perdeye taşındığı “Buğday Tanesi” filmini izledi.
Engelsiz Yaşam ve Dayanışma Merkezinde düzenlediği kurslar ve sosyal etkinliklerle engellilerin her dönem yanında olan Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçedeki engelli bireyleri “Buğday Tanesi” film gösteriminde buluşturdu. Etkinliğe katılan Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, engellileri sinemada da yalnız bırakmadı. Henüz bebekken buğday tarlasında çıkan yangında vücudunun büyük bölümü yanan Engelli Milletvekili Serkan Bayram’ın hayata tutunma mücadelesini konu alan film, davetlilerden tam not aldı. Filmi ilgiyle takip eden engelliler, etkinlikten dolayı Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’ya teşekkür ederek, bol bol hatıra fotoğraf çektirdi.
Oğlu ile birlikte filmi izleyen Fatma Çelik, “Filmi çok güzel bulduk. Belediye Başkanımızın yaptığı etkinliklerden, çocuklarımıza verdiği kurs hizmetlerinden çok memnunuz. Her şey için çok teşekkür ederiz” dedi.
Filmi çok beğendiğini ifade eden Sevgi Tepe, “Çok duygulandık. Eski yaşadığımız anılara tekrar geri döndük. O anları sanki tekrar yaşadık. Gözyaşlarıyla izledik” diye konuştu.
Etkinliğe kızıyla birlikte katıldığını söyleyen Mine Keserler, “Çok güzel bir filmdi. Etkinlikler devam ettiği sürece çok memnun kalıyoruz. Çocuklarımız da aynı şekilde. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Afet ve Acil Durumda Aile Sosyal Hizmetler Desteği

HIZLI YORUM YAP