Engelliler Derneği Yeni yönetiminden Vali Kaldırım’a Ziyaret

Engelliler ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Bülent Dik, yeni yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Çetin Oktay Kaldırım’ı nezaket ziyaretinde bulundu.

Engellilerin sorunlarını çözmek ve toplumda var olduklarının farkına varılması noktasında yaptıkları çalışmalara her zaman destek veren Vali Kaldırım’a teşekkür eden Başkan Dik, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kaldırım, yeniden Dernek Başkanı seçilen Bülent Dik’ ve yeni yeni yönetimi tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Vali Kaldırım, Engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşama katılmalarını kolaylaştırmak, desteklemek, karşılaşabilecekleri tüm engelleri kaldırmak, kaliteli yaşam sürebilmelerini sağlamak, aynı zamanda onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermek hepimizin sosyal sorumluluğudur.
Engellilere Devletimizin kapısının her zaman açık olduğunu belirten Vali Kaldırım, Engelliler ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Bülent Dik ve yönetim Kurulu Üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Mehmet Karakaş