Erdoğan: Kimin suç çeteleriyle yürüdüğünü milletimiz görüyor, bu sinsi operasyonları akamete uğratacağız

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısına katıldı.Erdoğan’ın şu sıralar burada yaptığı konuşmadan öne çıkanlar şöyle:”Gelişmiş ülkelerin bile bocaladığı salgın dönemini en az hasarlı geçirdik. Salgın döneminde destek için ödenen miktar yıl sonunda 104 milyar lirayı bulacak. Yaklaşık 645 bin emeklimizin maaşını 1500 liraya çıkardık. Bayram ikramiyelerini 1100 liraya yükselttik. 7 milyon haneye nakit yardımı gerçekleştirdik. esnaf ve sanatkarlara 4 milyar liralık hibe verdik.Salgının başladığı günden bu yana 661 milyar liralık kaynakla milletimizin her kesiminin yanınında olduğumuzu gösterdik. Finans piyasalarında zaman zaman görülen ekonomik gerçeklerimizle alakası olmayan kırılganlıkların önlenmesi için ilave tedbirler alıyoruz. AK Parti olarak en büyük başarımız hükümetlerimiz döneminde vatandaşlarımızın çalışacak iş ve geleceklerine güven bakabilecek bir ortam olmuştur.Kimin terör örgütleriyle, suç çeteleriyle, yeminli Türkiye düşmanlarıyla yürüdüğünü milletimiz görüyor. Biz birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize sahip çıktığımız müddetçe, hiçbir senaryo ülkemizi hedeflerine ulaşmaktan alıkoyamaz, milletimizle aramızdaki uhuvveti bozamaz. Nice oyunları ve tuzakları bozduğumuz gibi bu sinsi operasyonları da akamete uğratacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Hiçbir senaryo ülkemizi hedeflerine ulaşmaktan alıkoyamaz.”Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısına katıldı.Erdoğan’ın şu sıralar burada yaptığı konuşmadan öne çıkanlar şöyle:”Gelişmiş ülkelerin bile bocaladığı salgın dönemini en az hasarlı geçirdik. Salgın döneminde destek için ödenen miktar yıl sonunda 104 milyar lirayı bulacak. Yaklaşık 645 bin emeklimizin maaşını 1500 liraya çıkardık. Bayram ikramiyelerini 1100 liraya yükselttik. 7 milyon haneye nakit yardımı gerçekleştirdik. esnaf ve sanatkarlara 4 milyar liralık hibe verdik.Salgının başladığı günden bu yana 661 milyar liralık kaynakla milletimizin her kesiminin yanınında olduğumuzu gösterdik. Finans piyasalarında zaman zaman görülen ekonomik gerçeklerimizle alakası olmayan kırılganlıkların önlenmesi için ilave tedbirler alıyoruz. AK Parti olarak en büyük başarımız hükümetlerimiz döneminde vatandaşlarımızın çalışacak iş ve geleceklerine güven bakabilecek bir ortam olmuştur.Kimin terör örgütleriyle, suç çeteleriyle, yeminli Türkiye düşmanlarıyla yürüdüğünü milletimiz görüyor. Biz birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize sahip çıktığımız müddetçe, hiçbir senaryo ülkemizi hedeflerine ulaşmaktan alıkoyamaz, milletimizle aramızdaki uhuvveti bozamaz. Nice oyunları ve tuzakları bozduğumuz gibi bu sinsi operasyonları da akamete uğratacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Hiçbir senaryo ülkemizi hedeflerine ulaşmaktan alıkoyamaz.”

BAHÇEDEN TENCEREYE EN TAZE ÜRÜNLER