Erzurumlular Kahvaltıda bir araya geldi

Gaziosmanpaşa Erzurumlular Dernek başkanı Orhan Tanas ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde Nokta Tesislerinde düzenlenen programa, katılım yoğun oldu...

GAZİOSMANPAŞA ERZUMLULAR DERNEĞİ KAHVALKTIDA BİR ARAYA GELDİ

Gaziosmanpaşa "Erzurumlular Derneği Başkanı Orhan Tanas" ın başkanlığında toplanan Yönetimi Nokta Tesisilerinde gerçekleşen Kahvaltı proğramıytla bir araya geldi. Proğramda konuşan Başkan Orhan Tanas, Bizlerin burada olmasını sağlayan Disiplin kurulu Başkanımız Samih Gül ve Toplantıya katılan Herkese Teşekkür etti. BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ DEDİ:

“DERNEĞİMİZE SAHİP ÇIKALIM”

 “Dernekte ben değil biz olalım. Çünkü ‘Biz’ duygusunu bu dernekte yaşatırsak inanın çok daha güzel işler başarabiliriz. Herkesin farklı düşüncesi olabilir ama biz dernek olarak bunun önüne geçmeliyiz” birlik olursak bir olursak daha güçlü oluruz Derneğimizden ayrılmayalım. Üye kayıtları devam ediyor Derneğimize sahip çıkalım” diye konuştu.


“ÇOK DAHA GÜZEL ETKİNLİKLERE İMZA ATACAĞIZ"

. Çok daha güzel işler başarmak için yola çıktık. Gaziosmanpaşa" da hem nüfus olarak en çok kişiye hitap eden dernek olarak aktivitelerimizi arttıracağız. Bizler Gaziosmanpaşa ya ’ ve burada yaşayan Hemşerilerimize hizmet etmek için yola çıktık. Çok daha güzel etkinliklerle karşınızda olacağız” birçok etkinlikte bizler ön sıralarda yerimizi alıyoruz, Aktif bir derneğiz her alanda, bizler var olduğumuzu gösteriyoruz, göstermeye de devam edeceğiz çünkü bizler bir ve beraber olduğumuz sürece, herşeyi Allahın izniyle başaracağız  dedi.

Program, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.

Haber Kıymet Taylan